1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

“BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
Bu haber 21 Haziran 2021 - 10:35 'de eklendi ve 720 views kez görüntülendi.

Kılınçkaya’nın Açıklaması Akçatekir’de Destek Buldu:

“BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Belediye Meclisinin Olağan Toplantısında, bazı eski Belediye Başkanlarıyla ilgili olarak, kendince yaptığı iddia ve ithamların, gazetemizde yer alması sonrası,  siyaset hareketlendi. Bu iddia ve ithamlar arasında, adı geçen

Akçatekir Belde Eski Belediye Başkanı Mehmet Kılınçkaya’nın, Gazetemiz aracılığı ile yaptığı açıklama da, Akçatekir’de gündem oldu. Kılınçkaya’nın açıklamasını okuyan hemşerileri, kendisini haklı bulduklarını ve destekçisi olduklarını ifade ettiler.

NE YAPTI

Akçatekir Mahallesi sakinleri, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, görev süresi boyunca, kendilerine yeterli hizmet vermediğini belirterek, şunları söylediler:

“Pozantı Belediyesinin, hizmet sorumluluğu arasında bulunan, Akçatekir’in ara sokaklarından, yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmiyor olmasının devam etmesi, bu hizmet eksikliğinin en büyük göstergesidir.

Başkan Çay yaptığı açıklamalarda, Akçatekir’in sokaklarının çok fazla olduğundan bahsetmektedir. Bu sokaklar yeni yapılmadı. Yıllardan beri de aynı konumda devam ediyor. Önceki Belediye Başkanları, bütçelerinin yetersizliği nedeni ile bu ara sokakları yapamadılar.

 2014 Yerel seçimleri ile, Bütünşehir Yasasının işlerlik kazanması bizi umutlandırmıştı. Bekliyorduk ki, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün teknik ve ekipman desteği ile, Akçatekir’in ara sokaklarını yapmalarını, kanalizasyon sorununu da çözmelerini bekliyorduk. Ancak umutlarımız boşa çıktı.”

TESİS DEĞİL SOKAK

Akçatekir’li vatandaşlar, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın,  Akçatekir tepesinde, Orman İşletmesinden kiraladığı arazi üzerine,  yaptığı lokanta ve diğer tesislerin özellikle esnafı, son derece olumsuz etkilediğini belirterek, bu konuda da şunları söylediler:

 “ Çay’ın yaptığı bu tesisler, yılın  üç ayında sadece yayla sezonunda kazandıkları ile, bir yıllık geçimlerini temin eden esnaflarımıza büyük darbe vuracaktır.

Eski Başkanımız Mehmet Kılınçkaya’nın da dediği gibi, Belediyenin asli görevi, başta alt yapıdır.

Belemedikte yaptığı butik otele, parke taşı bulan Belediye Başkanı Mustafa Çay, iş Akçatekir’e gelince, “ İMKANIM YOK” demekle yetiniyor. Bu da, belediyecilik açısından asla onaylanmayacak bir söylemdir” dediler.

HAK VERDİLER

Akçatekir Mahallesi sakinleri, 2009 /2014 yılları arasında, Akçatekir de Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Kılınçkaya ile ilgili olarak Başkan Çay’ın, kendince yaptığı iddia ve ithamların da, tutarsız, yersiz ve gerçek dışı olduğunu belirterek, bu konuda da şunları söylediler:

Başkanımız Kılınçkaya, yaptığı cevabi açıklamada, son derece haklıdır.  Kendisi, aynı zamanda bizim de hakkımızı savunmuştur. Kılınçkaya’ya  geçmişte nasıl destek olduysak, bundan sonra da Akçatekir için vereceği her mücadelede, yanında  olup, destekçisi olmaya da devam edeceğiz. Akçatekir’i, göz ardı edenlere de,  sandıkta da gerekli cevabi vereceğiz” dediler. ( ÖZEL HABER: TAMER ÜNAL)

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER