1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Bayrak Görselli Makam Odası

Bayrak Görselli Makam Odası
Bu haber 14 Mayıs 2017 - 11:22 'de eklendi ve 1.040 views kez görüntülendi.

Bayrak Görselli Makam Odası

Pozantı’ya önce Başkan Vekili, sonrasında ise, KAYYIM olarak atanan, Mahmut Sami Baysal’ın, yaşam özelliklerinden en önemlisi ise, Ülkücü camiadan yetişip, onun fikirlerinin devamını savunan, Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yapıyor olmasıdır.

1994 -1999 yılları arasında, MHP’den İl Genel Meclis Üyesi, sonrasında, aynı Partinin İl Yönetiminde görev alması, ve son olarak da, 2014 yerel seçimlerinde, Pozantı MHP listesinden, 1. Sıradan İlçe Meclis ve aynı zamanda, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği yapmaya başlayan, Mahmut Sami Baysal, Çay ile ilgili gelişmeler sonrası, önce Başkan Vekili seçildi. Sonrada, KAYYIM olarak asaleten Belediye Başkanlığına atandı.Baysal, Belediye Başkanı olduktan hemen sonra, yaptığı önemli icraatlar dan birisi de, Belediyenin çatı katını işlerliğe kavuşturmak oldu.

Büyüttüğü makam odasının tavanını “AL BAYRAĞIMIZLA” görselleştirerek, bu konudaki hassasiyetine de, fazlasıyla takdir edilen, bir özellik ve güzellik katmış oldu.Başkan Baysal, Meclis toplantı odasını da, yine kendi makam katına taşıyarak, hem genişletti. Hem de yeni dizaynı ile daha da, çağdaş bir görüntüye kavuşturdu.

Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER