1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BELEDİYE BİLE TERCİH ETMİYOR

BELEDİYE BİLE TERCİH ETMİYOR
Bu haber 09 Ağustos 2021 - 9:56 'de eklendi ve 509 views kez görüntülendi.

BELEDİYE BİLE TERCİH ETMİYOR

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, iş istihdamı ve ekonomiye katkı  düşüncesi ile, önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü, yapımına  ikna ettiği, yanlış ve verimsiz bir yatırım olan Pozantı Su, aradan geçen uzun yıllara rağmen, gereken faaliyeti gösteremedi.

2015 yılında yapımına başlanan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile,  Pozantı ve Büyükşehir Belediye  Meclis Üyesi olan, İbrahim Doğan ile aralarında büyük çekişmeye sebep olan  Pozantı Su, alanında dünya markası ve Pozantı da üretilmekte olan,  Alpin ve Hayat Su  karşısında, teknik yetersizliği nedeni ile, bunlara  rakip olmadığı gibi, üretimini  pazarlama açısından da, sınavda kalmıştır.

SULAR- SELLER GİBİ

Pozantı Suyun, Pozantı Belediyesince bile, tercih edilmediğinin net bir görüntüsü, fotoğraf karelerimize yansıdı.

Pozantı Belediye Meclisinin, 4 Ağustos 2021 Çarşamba gün yapılan olağan toplantısında,  meclis sıralarına konulan, bir başka marka suyun  tercih edildiği, Pozantı Suyun ise damlasının bile bulunmadığı bu yatırımın, ne kadar gereksiz olduğunu da, SULAR – SELLER  gibi ortaya koydu.

Verimsiz ve atıl bir durumda  bulunan, Pozantı Su ile ilgili olarak, yapımından bu hale gelişine kadar ki dönemi, zaman bulmamız halinde, bir yazı dizisi  olarak, Pozantı Halkı ile paylaşmayı düşünüyoruz.

Böylece, milyarlarca liranın hangi dar düşüncelinin eseri olduğu ve uğurda, harcanan emek ve paranın da, ne kadar boşa gitmiş olduğu da, kendiliğinden ortaya çıkmış olacaktır. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER