1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BELEDİYE MECLİSİNE VİRÜS ENGELİ

BELEDİYE MECLİSİNE VİRÜS ENGELİ
Bu haber 03 Mayıs 2021 - 9:35 'de eklendi ve 535 views kez görüntülendi.

BELEDİYE MECLİSİNE VİRÜS ENGELİ

Belediye Meclislerinin, her ayın ilk haftasında yapmakta oldukları olağan toplantıları Mayıs Ayında, virüs engeline takıldı.

İçişleri Bakanlığınca gönderilen genelge doğrultusunda, tüm belediye meclislerinin toplantıları, 17 Mayıs 2021 Pazartesinden sonraki günlere ertelendi. Bu karar doğrultusunda, 6 Mayıs 2021 Tarihinde yapılması gereken, Pozantı Belediye Meclisinin Aylık toplantısı da, bu genelge doğrultusunda, 17 Mayıs sonrasına ertelenmiş oldu.

Yapılamayan bu toplantının, en önemli gündem maddesi ise, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, meclisten isteyeceği 1 Milyon Liralık, borçlanma yetkisi olacaktı. Başkan Çay, önceki aylardaki meclis toplantılarında yaptığı açıklamalarda, bu 1 Milyon Liralık borçlanma ile, yeni bir greyder satın alacağını belirtmiş ve bu konuda, meclis üyelerine şu açıklamayı yapmış idi:

“Pozantı Belediyesinin elindeki greyder, artık teknik ömrünü tamamlamıştır. Sık- sık arızalanmakta olup, tamiri de en az 10 ile 15 Bin Lira arasında olmaktadır. Dolayısıyla da, artık bu greyderi kenara  çekip, yerine yeni bir greyder almanın zamanı gelmiştir” dedi.

FİKİR DEĞİŞTİRDİ.

Başkan Çay, Nisan 2021 Ayı Meclis toplantısında ise, Belediye Meclisten isteyeceği, 1 Milyon TL’lik borçlanma için yaptığı açıklamada önceki toplantılarda, yeni bir greyder alınacağına ilişkin açıklamalarına, hiç değinmedi. Borçlanma talebi ile ilgili olarak yaptığı yeni açıklamada ise,  bu para ile boğaz mahallerinin ara sokaklarına, kilitli parke taşı döşenmesi için, borçlanma yetki talebinde, bulunacağını belirtmişti.

KARAR ÇIKAR AMA…

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, boğaz mahallelerine kilitli parke taşı döşenmesi için,  meclisten talep edeceği 1 Milyon Liralık borçlanma yetkisine, meclis üyelerinin hiç birinin karşı çıkması beklenmiyor. Ancak, daha önce bu para ile greyder alınacağını belirten Başkan Çay’ın, bu yeni talebi ile ilgili olarak, nasıl bir açıklama yapacağı  ise kamuoyunca, merakla bekleniyor. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER