1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Belediye Meclisinin Sondan İkinci Toplantısı Yapılıyor

Belediye Meclisinin Sondan İkinci Toplantısı Yapılıyor
Bu haber 29 Ocak 2024 - 10:58 'de eklendi ve 306 views kez görüntülendi.

 Belediye Meclisinin Sondan İkinci Toplantısı Yapılıyor

Pozantı Belediye Meclisi bu dönemin son olağan toplantısını, 5 Şubat 2024 Perşembe gün  her zaman olduğu gibi  saat 14.00’de yapacak.

AZ KATILIM

2019 yerel seçimlerinde, Pozantı Halkının oylarıyla meclis üyeliğine seçilen 15 siyasetçi görev aldıkları süre boyunca,  yeteri kadar etkin olamadılar. Bu meclis üyeleri arasında yer alan bir isim ise, belediye meclisinin toplantılarına çok az sayıda mazeretli olarak  katılım sağlamadı.

RAHAT DÖNEM

Belediye Başkanı Mustafa Çay, meclis toplantılarında çok rahat bir şekilde kararlarını büyük ölçüde geçirdi.  Toplam 15 meclis üyesinin büyük bir çoğunluğu eleştiri yapmadıkları gibi,   sonuç getirici bir öneri de  getirmediler. Özelliklede Cumhur İttifakını oluşturan meclis üyelerinin yanı sıra, iki muhalefet üyesi de bu toplantıların çoğunda sesiz kalmayı tercih ettiler.   Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın seçildiği üç dönemde, en rahat kararlarını bu mecliste aldı.   böylece bu  dönem de, Pozantı’nın siyasi tarihinde her zaman hatırlanacak olup, 07 Mart 2024 Perşembe gün yapılacak olan son toplantı ile de, görevlerini sonlandıracaklardır. ( Haber: Tamer Ünal)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER