1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BELEDİYE TİYATROSU 25 MAYIS’DA POZANTI’LILARI KAHKAHAYA BOĞDU

BELEDİYE TİYATROSU 25 MAYIS’DA POZANTI’LILARI KAHKAHAYA BOĞDU
Bu haber 03 Haziran 2024 - 8:59 'de eklendi ve 177 views kez görüntülendi.

Başkan Ali Avan Destekledi. Gösteri  ve Sahne Hasreti Sona Erdi

BELEDİYE TİYATROSU 25 MAYIS’DA POZANTI’LILARI KAHKAHAYA BOĞDU

Özellikle Pozantı’nın Kurtuluş günlerinde yaptıkları gösteri ve sundukları skeçlerle, Pozantı’lıların günlünde tahta kuran, Pozantı Belediyesi Tiyatro Grubu, son dört yıldır.  Belediye Eski Başkanı Mustafa Çaya olan kırgınlıklarından dolayı, sahnelere küserek  gösterilerden uzak kalmışlardı.  

NEDENİ

Bu uzun sahne ayrılığının tek sebebinin Pozantı Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Çay’ın, bu tiyatro grubuna  gereken önem vermeyişi,  önemli bir neden teşkil etti.  

Konuşmalarında, kendisini  doğa ve sanat sever olarak lanse eden, Eski Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, sanatın en büyük dalı olan Tiyatro Grubuna önem vermeyişi, sanatçıları kırdı. Ve bu sonuçta, tiyatro ekibinin  kendi kararları sonrası sahnelerden çekilişi ile sonlandı. Bundan da olumsuz olarak etkilenen ise, Pozantı Halkı oldu.

ÇIKMADILAR

Tiyatro Grubu Yönetmeni  Yaşar Beyceoğlu’ndan, bu ayrılığın nedenlerini  bizde yukarıda yazdığımız şekilde olduğunu öğrendik.  Bir diğer öğrendiğimiz bilgi ise, Belediye Eski Başkanı Mustafa Çay’ın, Tiyatro Yönetmeni Yaşar Beyceoğlu’na, ısrarla 25 Mayıs Törenlerin de gösteri yapma baskısına rağmen, tiyatro gurubu aldıkları etik karar gereği,  Çay’ın bu ısrarlı baskısına olumsuz  cevap vererek,  son dört yıldan beri Kurtuluş Törenlerinde sahneye çıkmadılar.

İLGİ

Geçtiğimiz 25 Mayıs 2024 Cumartesi gün yapılan, Pozantı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluş Törenlerinde, Tiyatro Grubunun sahne ayrılığı, vatandaşların ise Tiyatro özlemi sona erdi.

Cumhur İttifakının MHP’li Belediye Başkanı Ali Avan’nın, özel ilgi gösterdiği Yaşar Beyceoğlu ve Yönetimindeki Murat Akkaya, Murat Mergen ve Ahmet Bölge’den oluşan ekip Kurtuluş Töreninde hem gündüz, hem de Akşam’ki etkinliklerde sahneye çıktı.  Pozantı’lılara   sundukları muhteşem bir gösteri ile de,  izleyenleri kahkahaya boğarak  karşılıklı hasret giderdiler.

TEŞEKKÜR

Pozantı Belediye Tiyatro Grubu Yöneticisi Yaşar Beyceoğlu, geçtiğimiz hafta içerisinde Belediye Başkanı Ali Avan’a  gösterdiği ilgiden dolayı,  aşağıdaki teşekkür mesajını sanal ortamlarından paylaştılar:

“Pozantı’mızın Düşman İşgalinden 25 Mayıs 1920’de Kurtuluşunun 104. Yıldönümü münasebeti ile,  Pozantı Belediyesi Tiyatro Grubuna desteklerini esirgemeyen, başta Belediye Başkanımız Sayın Ali Avan’a, müzikli gösterimimize dekor, kostüm ve makyaj olarak katkı sunan tüm Pozant’lı esnaflarımıza,  hazırlanmamızda bize yardımını esirgemeyen mesai arkadaşımız Selami Şimşek’e çok teşekkür ederiz”

KAPADOKYA

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, 25 Mayıs Törenlerin de başarılı bir sunum yapan tiyatro ekibini, Kapadokya’ya gönderme sözünü geçen hafta yerine getirdi. Ekip, aileleri ile birlikte  Kapadokya’da mutlu bir hafta sonu geçirdiler. Bu duyarlı davranışından dolayı da, Belediye Başkanı Ali Avan’a bir kere daha teşekkür ettiler.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER