1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BERFİ VE YUSUF EVLİLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

BERFİ VE YUSUF EVLİLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR
Bu haber 25 Ekim 2021 - 11:34 'de eklendi ve 630 views kez görüntülendi.

Özkul ve Kozan Ailelerinin Mutluluğu

BERFİ VE YUSUF EVLİLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

Pozantı  ve Kamışlı’nın  tanınmış ailelerinden,  Özkul ve Kozan’lar evlatlarının Nişan mutluluğunu, dostları ile birlikte yaşadılar.

Akçatur Kamışlı Durak Yöneticisi Sami- Ayten  Özkul çiftinin  oğulları Yusuf  ile,  Alpu Mahallesinde oturan ve  Star Organizasyonun Sahibi Hakkı – Vade Gül Kozan’nın Kızları Berfi Kozan’nın, Tatlı ve Nişan merasimi birlikte yapıldı.

Mutluluğa ilk adımlarını Nişan töreni ile atan, Berfi Kozan ve Yusuf Özkul çiftinin mutluluklarına, aileleri ve dostları da,  darısı düğüne diyerek eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Özkul ve Kozan aileleri ile, Berfi Kozan ile Yusuf Özkul’uda tebrik eder, mutluluklar dileriz.  ( Haber:  Sinem Başaran)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER