1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“BİLGİ VE TECRÜBELERİ POZANTI’YA HİZMETTE ZAMAN KAZANDIRACAKTIR”

“BİLGİ VE TECRÜBELERİ POZANTI’YA  HİZMETTE ZAMAN KAZANDIRACAKTIR”
Bu haber 03 Haziran 2024 - 9:13 'de eklendi ve 203 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanı Ali Avan Atamalara Açıklık Getirdi:

“BİLGİ VE TECRÜBELERİ POZANTI’YA HİZMETTE ZAMAN KAZANDIRACAKTIR”

Pozantı Belediye Başkanlığına dört ay gibi kısa bir sürede seçilerek, siyasette büyük bir değişimi gerçekleştiren Ali Avan, seçilişinden iki aya sonra 31 Mayıs 2024 Cuma gün Namaz sonrası Gazetemizin konuğu oldu.

Pozantı son günlerde konuşulmakta olan iki eski Belediye Başkanın, Pozantı Belediyesi İmar A.Ş Şirketinde görevlendirilmesi ile ilgili olarak, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a aşağıdaki açıklamalarda bulundu:

NEDEN GEREK DUYDUM?

“Bir siyasetçinin Belediye Başkanı seçilmesi sonrası, Ankara başta olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlarla olan hizmet ilişkisinin oluşturulması hayli zaman alır. Bu gerçeği görerek, zaman tasarrufu ve hizmetlerin çabuklaştırılması açısından, erkenden yola çıktım.

Belediyeciliği çok iyi bilen olan iki belediye eski başkanını, ricam üzerine Pozantı Belediyesinin bir kuruluşu olan İmar A.Ş Şirketinin Personeli birlikte çalışmaya ikna ettim. Cumhur İttifakının paydaşları olan MHP ve Ak Parti İl ve Genel Merkezlerinin de onaylarını alarak, birlikte yol yürümeye başladım. Bu da bana, zaman tasarrufu ve hizmette çabukluğu sağlamış oldu.  

BİLİYORUM

Bu atamaların, bazıları tarafından çok değişik şekillerde yorumlandığını da biliyorum.

Ama şundan emin olsunlar ki, bu arkadaşların göreve başlamaları ile birlikte, Pozantı’ya hizmet konusunda, ben çok daha rahat karar verir hale geldim.  Böylece, seçimeler de söz verdiğim projelerin ve hizmetlerin daha kısa süre de hayata geçirilmesini sağlayacağıma inanıyorum.”dedi.

HIZ KAZANIYORUZ

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a  yaptığı açıklamaya  aşağıdaki şekilde devam etti:

Birlikte yol arkadaşlığı yapmaya başladığımız Necip Topuz ve Halil  Elma’nın, Pozantı Belediyesine koydukları katkı ve hizmet desteklerinde, öncelikli olarak imardaki yasal evrakların kontrolü, Belediyemizin ciddi kayıplarının yaşadığı emlak vergilerinin düzenlenmesi, Pozantı için yapacağımız projelerin, süratli bir şekilde yerine getirilmesindeki  bürokratik  görüşmelerde hız kazanılması, kendilerinin Belediye Başkanı olarak görev yaptıkları dönemindeki bürokrasi ile olan  ilişkileriyle de,  sahada yapmak istediğimiz çalışmaların  zaman kaybına uğramaması için ortak akılla hareket ederek, hızlı bir şekilde sonuç almak için, beraber çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.

KAPIMIZ AÇIK

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, açıklamasının son bölümünde ise şunları söyledi:

“Pozantı da eleştirmekten ziyade, bu işleri yapabilecek olan, bürokratik işleri yürütecek, sorumluluk alabilecek, belediye kanunlarına hakim, Pozantı’lı  hemşerilerimize de Belediyemizin kapısı açıktır. Bu donanımlara sahip olanları da  proje ekibine de dahil edebiliriz. Bu kazanımlarla, Pozantı’nın üç yılının yeni Belediye Başkanı ile kaybolmayacağını, iş bilen insanlarla yürüyerek,  çok daha kısa sürede Pozantı’lıya  hizmet olarak yansıyacağını, tüm kamuoyu görecektir.

OTURMAYA GELMEDİM

Ben oturmaya değil hizmet etmeye geldim. Ben Pozantı’lılara nasıl güveniyorsam, onlarda bana güvensinler. Gelişmeleri de hep birlikte göreceğiz” dedi. Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, bu hizmet ekibi ile ilgili olarak oluşturdukları projeler ve başlattıkları çalışmalarla ilgili olarak da, önümüzdeki günlerde Gazetemize açıklamalarda bulunacağını  da sözlerine ekledi.   ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER