1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİR ALİ ÖNAL GERÇEĞİ

BİR ALİ ÖNAL GERÇEĞİ
Bu haber 29 Nisan 2021 - 11:45 'de eklendi ve 2.668 views kez görüntülendi.

BİR ALİ ÖNAL GERÇEĞİ

İlkelerini ve yaşam felsefelerini, makamları ile değil, yürekleriyle sürdüren ve insanlıklarını, adamlıkla taçlandıran, öyle değerler vardır ki, bunlar gönüllerde ve yüreklerde her zaman yaşarlar.

Böylesi adam gibi adamlar için, bir makamda olup olmamaları, asla önemli değildir.  Hayata nasıl başlamışlarsa, öyle devam ettirirler. Ve aynı tevazu içerisinde de, sonlandırırlar. Geride bıraktıkları ile de, “HOŞ BİR SEDA” olarak anılırlar. Bu değerlerden birisi ise, geçtiğimiz haftalar da görevden alınana  kadar, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinin, Baş Müdürü “ALİ ÖNAL’dır. 

Balcalı Hastanesi Baş Müdürü olarak, yıllardır görev yapan, Cumhuriyet Halk Partisinden ve Sosyal Demokratlığından, asla ödün vermeyen Ali Önal, iş hayatına İncirlik Belediyesinde, Zabıta Müdürü olarak başladı.  

Alnın teri ve bileğinin hakkı ile, Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü ve sonrasında da, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinin, efsane Baş Müdürü oldu. Kendisiyle her zaman barışık olmasının yanı sıra insani yönüyle de, çevresinde bir sevgi ve saygı çemberi oluşturdu. Bu önemli görevde, yoğun iş temposunun yanı sıra, elinden geldiğince de, insanlara yardımcı olma ilkesinden, asla vazgeçmedi.

İşte böylesi bir adam, geçtiğimiz haftalarda başarı ile yürütmekte olduğu ve kendisini efsaneleştiren Balcalı Tıp Fakültesi Hastanesi Baş Müdürlüğünden alınarak, pasif bir göreve getirildi.  Yetkililerin aldığı bu karar doğrumu dur? Yanlış mıdır? Bunu zaman gösterecek. Ancak, bu gelişeme Ali Önal’ı toplum nazarında, çok daha yükseklere taşıdı. Dostları ve sevenleri kendisini, çok daha fazla aramaya başladılar. Bizim de, uzun yıllardan beri çok iyi tanıdığımız Bu yürekli insanın, görevden alınmasının takipçisi olmayı sürdüreceğiz. (Yorum: Tamer ÜNAL)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER