1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİR TREN DAHA SEFERDEN KALDIRILDI

BİR TREN DAHA SEFERDEN KALDIRILDI
Bu haber 13 Mayıs 2024 - 10:05 'de eklendi ve 330 views kez görüntülendi.

BİR TREN DAHA SEFERDEN KALDIRILDI

Yapımı devam etmekte olan hızlı tren projesi çerçevesinde, bir tren daha sefer den kaldırıldı. Bu bağlamda olmak üzere, geçtiğimiz aylarda Adana -Mersin arasında, günde yaklaşık karşılıklı 30 sefer yapmakta olan motorlu tren üç yıl süre ile seferden kaldırılmıştı.

EN FAZLA

Yurt genelinde, iller arasında karşılıklı olarak  günde 20 bin yolcu taşımakta olan, bu tren seferinin kaldırılması iki şehir arasında,  geliş- gidiş yapan vatandaşları çok zor durum da bırakmış idi. Bu önemli sorunun çözümü ise,  Adana ve Mersin Büyükşehir Belediyelerinin, karşılıklı yolcu otobüslerini sefere koyması ile çözümlenmişti.

YENİSİ

Trenlerin seferden kaldırılmasına, bir yenisi daha eklendi. Adana -Konya arasında günlük karşılıklı sefer yapan ve yoğun bir yolcu kapasitesine sahip bulunan Toros Ekspresinin de, üç ay süre ile seferden kaldırılmış olması yeni bir taşımacılık sorununu da beraberinde getirdi.

KALDIRILIYOR

Konya – Ulukışla arasında, yapımı devam etmekte olan hızlı tren inşaat çalışması nedeni ile, 18 Mayıs 2024 Cumartesi günden itibaren seferden kaldırılacak olan Toros Ekspresinin bu yokluğunun, özellikle yayla sezonuna rastlamış olması nedeni ile, yolcular arasında önemli bir sıkıntı baş gösterecektir. ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER