1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BİZ KAZANDIRDIK

BİZ KAZANDIRDIK
Bu haber 09 Ağustos 2021 - 9:58 'de eklendi ve 492 views kez görüntülendi.

BİZ KAZANDIRDIK 
Pozantı’nın, en gururlu onur günlerinden birisi olan, 5 Ağustos’un kutlanmasını iki kişi sağladı. Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal, yayınlarıyla bu  önemli günü devamlı gündemde tuttu.

Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Efsane Başkanı Merhum Tahsin Güler’de, maddi ve manevi olarak ,Tamer Ünal’a devamlı destek verdi. Bu ikilinin yoğun çabası sonucu, 5 Ağustos Törenleri, Atatürk’ün Pozantı’ya İlk Gelişinden tam 83 yıl sonra,  5 Ağustos 2003 yılından itibaren, Yerel Milli bazda, her yıl kutlanmaya başlandı.

Fotoğrafda, İmtiyaz sahibimiz Tamer Ünal, Merhum Tahsin Güler’in Eşi İnce Güler, Atatürk’ü temsili olarak canlandıran Nejat Arıkan ile, birlikte görülüyorlar. Foto Haber: Hayriye Eroğlu: 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER