1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN POZANTI BELEDİYESİ’NE OTOBÜS

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN POZANTI BELEDİYESİ’NE OTOBÜS
Bu haber 17 Ocak 2022 - 12:59 'de eklendi ve 687 views kez görüntülendi.

 Başkan KARALAR Talimat Verdi. EROĞLU Takip Etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN POZANTI BELEDİYESİ’NE OTOBÜS

 Pozantı Belediyesinin, ulaşıma koyamadığı toplu taşım otobüsü ile ilgili gelişmeler, giderek boyutlarını genişletiyor. Pozantı’lı, sanal ortam paylaşımları ile öğrenci ve vatandaşların, toplu ulaşım ihtiyacının karşılanması konusunda, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ı, harekete geçmeye davet ederken, yeni bir gelişme ise, Cumhuriyet Halk Partisi kanalından  geldi.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, büromuza yaptığı ziyarette, Yazıişleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’na,  otobüs konusuyla ilgili  gelişmeler hakkında, aşağıdaki açıklamayı yaptı:

TALİMAT VERİLDİ.

“ Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’la görüşmemizde, kamusal toplu taşımacılıkla ilgili olarak,  Pozantı Belediyesinin  talep yazısının, kendilerine ulaştığını  ve bu konuya çözüm getirilmesi için de,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Ergül Halis Çelik’e talimat verdiğini söyledi.  

OTOBÜS HAZIR

Ergül beyle yaptığımız görüşmede, Başkanın talimatını aldığını, gereğinin yapılması için, Makine İkmal Dairesi Başkanlığına, yazı yazdığını  söyledi. Makine İkmal Dairesi Başkanı Sayın Remzi  Kankılıç’la yaptığım görüşmede, yazının kendisine ulaştığını, tahsis edilecek olan otobüsün, teknik incelemesinin yapıldığını ve  teslime hazır olduğunu, gerekli yazışmalar yapıldıktan sonra,  Pozantı Belediyesine tahsis edileceğini  ve böylece, Pozantı’lının çekmekte olduğu kent içi toplu ulaşım sorunun da bu otobüsün gelmesiyle birlikte çözümleneceğini söyleyerek Hayırlı Olsun dileğinde bulundu.  Eroğlu, otobüs konusunda  büyük hassasiyet gösteren, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a,  şahsı ve Pozantı Halkı adına da teşekkür etti.

UZATILDI

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, açıklamasına devamla şunları söyledi. “Yıllardır, Pozantı- Adana arası yolcu Taşımacılığı yapan, Büyükşehir Belediye Otobüsünün  güzergahı, vatandaşların talipleri doğrultusunda değiştirilmiştir.  Daha önce, tatlıcı köse mevkiinden dönüş yapan Büyükşehir Belediye otobüsümüzün, yeni güzergahı  çabalarımız sonucu, Devlet  Hastanesine  ve Meslek Yüksek Okuluna kadar  uzatılmış olup, böylece önemli bir ulaşım sorunu da çözümlenmiştir dedi. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER