1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE’SİNİN ŞUBE MÜDÜRÜ SAYILIRSIN”

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE’SİNİN ŞUBE MÜDÜRÜ SAYILIRSIN”
Bu haber 26 Temmuz 2021 - 10:33 'de eklendi ve 628 views kez görüntülendi.

 Eski Başkanı Kılınçkaya’dan Başkan Çay’a Gönderme:       

 “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ŞUBU MÜDÜRÜ SAYILIRSIN”

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile, Akçatekir Belde Belediye Eski Başkanı Mehmet Kılınçkaya arasında, Akçatekir Belde Belediye Binası ile ilgili olarak, bir süreden beri devam etmekte olan, karşılıklı itham, iddia ve suçlamalarla ilgili olarak, Kılınçkaya yeni bazı iddialarda bulunarak, şunları söyledi:

     HİZMET YERİNE LOKANTA- OTEL

“Akçatekir Belde Belediye Binası, benim başkanlık dönemimde,  Akçatekir Halkının  Belediyemize bir armağanı olmuştur.  Belediyeler, kamu hizmeti yaptığından, bu binalarda  kamunun malıdır. Ne Pozantı Belediyesinin, Ne de Büyükşehir Belediyesinin, kişisel ve şahsi malları değildir. Bu yer, halka hizmet götürüyor olması nedeni ile de, her şeyin üstünde tutulmalıdır.

Buradan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a soruyorum? Halkın yol, su, alt yapı, temizlik, sağlık ve ekonomik  gibi,  temel sorunları dururken,  Pozantı Belediyesi olarak, lokanta ve otel işletmeciliğini neden ön plana çıkardınız?  

KAMBUR DEĞİLDİR

Yaptığınız açıklamada, benim Belediye Başkanlığı  dönemimde, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin, açılışını yaptığı  Belde Belediye Binasının, kaçak olduğunu söylüyorsunuz. O açılışta, sizde vardınız.  Neden, o zaman Sayın Genel Başkanı uyarmadınız?  Sonrasında, neden  bu binaya tadilatlar yaptınız? Neden kendinize lüks bir makam odası yaptınız? Devamlı olarak Akçatekir’in,  Pozantı Belediyesi’nin kamburu olduğunu söylüyorsunuz? Ama,  iş para toplamaya geldi mi,  bu kamburu neden göz ardı ediyorsunuz?

ŞUBE MÜDÜRÜ SAYILIRSIN

Bütünşehir yasası ile Büyükşehir, İlçe Belediyelerinin amiri  sayılır. Sen de, Büyükşehir Belediyesinin, bir  Şube Müdürü sayılırsın. Şahsıma, iş bilmez diyorsun. Biz işimizi en güzel şekilde yaparız. Senin gibi, başkasının yaptığı işlere sahip çıkmayız.  Akçatekir Toros Caddesini Karayolları, parke taşı döşemesine rağmen, yolu biz yaptık diye, oraya sahipleniyorsun. Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, orta refüj, düzenleme, peyzaj çalışmalarına, su havuzlarına, biz yaptık diye sahip çıktın. Yakında, benim yaptırdığım Şıhlı Mezarlığını da, ben yaptım dersen şaşırmam. Sana tavsiyem, Büyükşehir Belediyesine saygı duy. Büyükşehir Belediyesinin, bırak bir müdürünü,  bir daire başkanını veya memurunu veya bir işçisini, tehdit etme.  Görevden alınması için talepte bulunma.  Haddini bil.” Şeklinde açıklamasını sonlandırdı.  ( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER