1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Büyükşehir bütün gövdesiyle yangın yerinde

Büyükşehir bütün gövdesiyle yangın yerinde
Bu haber 09 Ağustos 2021 - 9:49 'de eklendi ve 508 views kez görüntülendi.

Büyükşehir bütün gövdesiyle yangın yerinde

Başkan Zeydan Karalar, yangınların söndürülmesi ve halka destek için, Büyükşehir Belediyesini teyakkuz halinde tutuyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi bir yandan yangınların söndürülmesi için bütün olanaklarını kullanırken, bir yandan da mağdur halkın ihtiyaçlarını karşılamak için bütün gövdesiyle çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi, diğer belediyelerden ve halktan gelen yardımları da yangında zarar gören vatandaşlara ulaştırıyor.

Adana’nın Kozan, Aladağ, Karaisalı ve Sarıçam bölgelerinde yaşanan ve yer yer süren orman yangını felaketi nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi teyakkuz halinde söndürme ve halka destek çalışmalarını sürdürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi hem kendi olanaklarıyla halkın ihtiyaçlarına cevap vermek için çalışıyor, hem de dayanışma çerçevesinde bazı belediyelerden gelen malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

İLGİLİ BÜTÜN BİRİMLER YOĞUN ÇALIŞIYOR

Yangının başladığı andan itibaren bir çok noktada Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve ASKİ’nin tüm ekipleri tam donanımlı olarak yangınlara müdahale etti. Bir yandan yangına müdahale edilirken, Adana Büyükşehir Belediyesi Derman ekipleri en hızlı şekilde bölgeye gıda kolisi, su, ayran ve kumanya desteğiyle vatandaşların yanında yer aldı. Büyükşehir Zabıtası da, malzemelerin dağıtımında önemli görev üstlendi. Büyükşehir Halk Ekmek, Park ve Bahçeler Daire başkanlığı ile Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı da felaketin ilk anlarından itibaren halkın yanında yer alarak, yaraların sarılması için yoğun çalışıyor.

Belediyelerin dayanışması kapsamında İzmir, Ankara, Eskişehir, Tekirdağ büyükşehir belediyeleri ile ile Çankaya Belediyesi’nin yardım tırları Adana’ya ulaştı. Vatandaşlar da yangından etkilenen yurttaşlar ve canlılar için yardımlarını kriz merkezine ulaştırıyor.

ZEYDAN KARALAR’DAN DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan ve mağdur vatandaşları dinleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın birlik ve dayanışma çağrısı, çeşitli belediyeler ve toplumun birçok kesiminden olumlu cevap buldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 7 araç ile 45 adet beyaz eşya, Ankara Büyükşehir Belediyesi 4 bin 500 gıda kolisi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yatak, baza, hijyen seti, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 30 ton küçük ve büyükbaş hayvan yemi, Çankaya Belediyesi ise gıda kolisi, temizlik maddeleri ve su desteğinde bulundu.

EN HIZLI ŞEKİLDE ULAŞTIRILIYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın koordinesinde TURYAP Fuar alanında toplanan yardımlar yangından zarar gören bölgelere en hızlı şekilde ulaştırılıyor. Malzemeler vatandaşların ihtiyaçlarına göre Derman ekipleri ve Zabıta Daire Başkanlığı elemanları tarafından halka ulaştırılıyor.

DESTEK SÜRÜYOR

Adana Büyükşehir Belediyesi  bölgede vatandaşın sorunlarını tespit ederken, düzenli olarak  günlük kumanya, gıda kolisi, su, ayran, hayvansal yem desteği sürüyor. Bazı noktalarda çıkan yeni orman yangınların söndürülmesi için de, itfaiye ekipleri teyakkuz halinde görev yapıyor. 

( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER