1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÜYÜKŞEHİR MECLİS’İNDE DÖRT POZANTI’LI

BÜYÜKŞEHİR MECLİS’İNDE DÖRT POZANTI’LI
Bu haber 15 Nisan 2024 - 10:12 'de eklendi ve 204 views kez görüntülendi.

BÜYÜKŞEHİR MECLİS’İNDE DÖRT POZANTI’LI

Yerel seçimlerin resmi olarak sonuçlanması sonrası, Pozantı Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı.

Yasa gereği resmi sonuçların alınmasının sonrasındaki,  ilk beş gün içerisinde yapılması gereken meclis toplantısı, geçtiğimiz hafta 09 Nisan 2024 Salı gün Ali Avan Başkanlığında toplanarak yapıldı. 

Bu arada, Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde Pozantı’yı temsil edecek olan üyelerde, İlçe Seçim Kurulunun sonuçları açıklaması sonrası belli oldu.

Buna göre, Cumhur  ittifakının 1. Sıra Meclis Üyesi  Ak Partili Kürşat Akpınar, Cumhuriyet Halk Partisinin 1. Sıra Meclis Üyesi Mehmet Yücel, Kontenjandan 1. Sıra adayı Huriye  Dinç ve   meclisin doğal üyesi olan Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan,  dört Pozantı’lı olarak Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde yer alarak, söz sahibi oldular.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER