1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAMA VE BAYRAM TEMİZLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAMA VE BAYRAM TEMİZLİĞİ
Bu haber 24 Nisan 2023 - 13:56 'de eklendi ve 366 views kez görüntülendi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAMA VE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Pozantı’ya önce umut, sonra eziyet halini alan doğalgaz boru hattı döşenmesinin yarattığı  toz ve çamur, esnaf ve vatandaşlar tarafından eleştirilmeye devam ediliyor.

Hastane, Alay ve Atatürk Caddesinde yaya trafiğini ve araç geçişleri zorlaştığı gibi, bu yollar üzerinde oluşan çukurlarda, adeta kazalara davetiye çıkarır hale geldiği gibi, araçlarda da maddi hasarlara sebep oluyor.

Büyükşehir Belediyesinin uhdesinde bulunan bu yolların, yapımı ile ilgili olarak gazetemiz sık- sık yayın yaparak, yetkilileri çare bulmaya davet etmeyi sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta bu konu ile ilgili olarak yaptığımız son  yayın sonrası,  Adana Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri ekipleri  harekete geçti.  Atatürk Caddesinden başlatılan asfalt yama çalışmaları, bayram sonrasında da alay ve hastane yolu üzerinde devam ettirilecek.

 TEMİZLİK

Büyükşehir Belediyesine bağlı ASKİ, bu caddeler üzerinde bayram temizliği yaptı. Yolları yıkadı.  Yine Büyükşehir Park ve Bahçeler müdürlüğüne bağlı ekipler, yol kenarlarında biriken toz ve çamuru süpürerek, yaya ve araç  trafiğini de büyük ölçüde rahatlatmış oldu.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, bayram arifesinde yapılmaya başlanan asfalt yama çalışmalarının yanı sıra, Büyükşehir  Belediyesi ekiplerinin sürdürmekte olduğu diğer çalışmaları da kontrol ederek, Başkan Zeydan Karalar’ı devamlı  bilgilendiriyor.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER