1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAZ ŞENLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAZ ŞENLİĞİ
Bu haber 12 Temmuz 2021 - 10:32 'de eklendi ve 612 views kez görüntülendi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN YAZ ŞENLİĞİ

Okulların kapanması, Lise ve Üniversite sınavlarının yapılması sonrası, yaylara ve denize göç de başladı.  Bu göçle birlikte, Çukurova’nın nefes borusu konumunda bulunan Akçatekir, Pozantı ve Boğaz Mahallerinde de, nüfus her geçen gün büyük artış gösteriyor.

Pandemi ve kısıtlamaların yarattığı bunalımların, vatandaşlar üzerinde olumsuz etkilerini azaltabilmek için, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Zeydan Karalar’ın talimatı doğrultusun da,  Kültür Dairesi Başkanlığı, “ İster yaylada, ister denizde, hangi rakımda olursanız olun,  Büyükşehir ve Eğlence yanınızda” başlığı altında düzenlediği, konserlerden ilk ikisini, 3-4  Temmuz tarihleri arasında Akçatekir ve Kamışlı’da verdi.  Tiyatro, Türk Halk Müziği, Bando Takımı ve Halk Oyunların dan oluşan bu konserlerde, vatandaşlar gönüllerince eğlendiler. Şarkılara eşlik ettiler. Halaylar çektiler.

BULUNAMADI

Büyükşehir   Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Antalya’da düzenlenen, Büyükşehir Belediye Başkanları toplantısına, katılmış olması nedeni ile, Akçatekir ve Kamışlı’daki konserlerde bulunamadı. Yerine, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Vekalet etti. Eroğlu, yaptığı konuşmalarda, Karalar’ın bulunamama nedenini anlattı. Selamlarını iletti.

Akçatekir’deki kanalizasyon ve su arıtma çalışmalarına, sonbahar da başlanacağı müjdesini verdi. Pozantı’nın, Boğaz Mahallerinde kiraz üreticilerine, çok büyük kolaylıklar sağlandığını söyledi. Kirazların, saklanıp değeri üzerinden satılabilmesi için, Aşçıbekirli’de  kendilerine soğuk hava deposu kiralandığını sözlerine ekledi. İkinci Hamle olarak da, kooperatifleşme çalışmalarının bu yıl hayata geçirileceğini söyleyerek, “ Artık, üretici ile tüketici arasına, tüccar giremeyecektir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’da bu konu üzerinde hassasiyetle durmaktadır” dedi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER