1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY’ BERAAT ETTİ.

ÇAY’ BERAAT ETTİ.
Bu haber 12 Temmuz 2021 - 10:35 'de eklendi ve 475 views kez görüntülendi.

ÇAY’ BERAAT ETTİ.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, feto davasından tamamen beraat etti. Ve bu konuda sanal ortam aracılığı ile aşağıdaki açıklamayı yaptı:

“Bir Kumpas FETÖ Davası bugün Adana Bölge Mahkemesi 2. Dairedeki duruşma ile sona ermiş oldu.

Yargıtay 16.Ceza Dairesinin Beraat yönündeki Bozma Kararı bugün İstinaf 2.Dairesince yapılan duruşmada Beraat olarak onaylanmıştır. Şahsım ve Abim Nurettin Çay’a bu kumpası kuranları Allah’a havale ediyorum.

Bu davada içinde kum tanesi kadar kumpasa yardımcı olan kim varsa onlara da hakkımı helal etmiyorum. İlk Gün “Pozantı’lının kanıda, Çayıda temiz” diyerek bana sahip çıkan Değerli dost ve Hemşehrilerimin yüzünü karartmadan alın açıklığı ile karşılarında aklanmış olmaktan da onur duyuyorum. Bana ve Pozantı’ma geçmiş olsun. ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER