1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇAY VE EROĞLU’NDAN ORTAK AÇIKLAMA

ÇAY VE EROĞLU’NDAN ORTAK AÇIKLAMA
Bu haber 27 Mayıs 2024 - 10:34 'de eklendi ve 310 views kez görüntülendi.

ÇAY VE EROĞLU’NDAN ORTAK AÇIKLAMA

Gazetemizin geçen haftaki yayınları arasında, Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Danışma Meclisi başlıklı haberin içeriği ile ilgili olarak, CHP Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay ve CHP Eski  İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu büromuza gelerek, aşağıdaki ortak açıklamayı yaptılar:   

ORTAK AÇIKLAMA

“Yerel ve Genel Seçimler öncesi, her parti teşkilatı seçim masrafları için bir bütçe oluşturur.  Bu bütçe, zaman -zaman Genel Merkez destekli, zaman -zamanda partililerin katkıları ile oluşur.

2024 yerel seçimlerinde de Pozantı CHP İlçe Teşkilatımız, Genel Merkez ve İl Teşkilatı katkısı olmaksızın, kendi bütçesini oluşturdu. Parti adına banka hesaplarında bu bütçeyi yaptık.  Seçim sonrası da borçlanmama gözetilerek, seçim masrafları bu bütçeden karşılandı.

Bahse konu 64 BİN TL’de, Pozantı’da iki ay dolaşan seçim minibüslerimizin, bu bütçeden karşılanan akaryakıt gideridir.  Nisan Ayında da zaten İl Teşkilatı Saymanlığı,  tüm İlçelerden olduğu gibi Pozantı da da, bu bütçeleri  ve harcamaları denetlemek için, yönetimimizden gerekli  evrakları istediler.  Gerekli evraklar önce İl’de, daha sonra da Genel Merkezde incelenmek üzere, kayıt altına alınmıştır. Açıklamamız bu şekildedir.”

DAVET

CHP Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay yaptıkları ortak açıklama sonrasında 28 Mayıs 2024 Salı gün yapılacak olan  İlçe Danışma Kurulu Toplantısına Pozantı’lıların davetli olduğunu söyledi. ( Haber: Tamer Ünal)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER