1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ÇAY’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA BEŞ BİN TL”

“ÇAY’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA BEŞ BİN TL”
Bu haber 19 Nisan 2021 - 8:15 'de eklendi ve 696 views kez görüntülendi.

 Belediye’den Pozantı’lıya Ramazan Yardımı Yok:

“ÇAY’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA BEŞ BİN TL”

Virüs salgını dolayısıyla, vatandaşların ekonomik sıkıntı içerisinde olduğu bir süreçte, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, Pozantı’lılara maddi destek konusunda, yeterince duyarlı davranmadığı, Pozantı kulislerinde konuşulmaya devam ediliyor.  

GAZETEMİZ SAĞLADI.

Salgında, Belediyeye ait gayri menkullerde oturan esnaflara, tefe -tüfe oranında yaptığı zam ve kahveci esnafına da, maddi destek sağlanmasını, gazetemiz yayınlarıyla devamlı gündemde tutu. Ve sonuçta, Çay mecliste aldığı kararla, zammı geri çekerken kahveci ve kırtasiyeci  esnafına da, bir defalık  olmak üzere, 500 TL’lik  yardım desteği vermişti.

RADYO KONUŞMASI

Artık, Pozantı Belediye Başkan Adayı olmayacağını, hedefinin Cumhur İttifakından Çukurova Belediye Başkanlığı olduğunu ve  üç yıl önceden de aday adaylığını açıklayan Mustafa Çay, Adana’da yerel yayın organlarının, sık -sık konuğu olmayı sürdürüyor.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, geçtiğimiz haftalar içeresinde, bir radyo programında yaptığı söyleşi ile, yine Pozantı Kamuoyunun eleştirisini üzerine çekmiş olup, aşağıdaki açıklamayı yaptı:

5 BİN TL

Çay’ın bu radyo söyleşisi, Pozantı Belediyesi sanal ortamından da, canlı olarak yayınlandı. Çay, program da kendisine destek yönünde katkı bulunanlarla, ilgili de söyleşide bulundu.   Ve teşekkür etti.

Bunlar arasında, en dikkat çekicisi ise Çay’ın, Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Takımına yaptığı, 5 BİN TL’lik destek sözü oldu. Bu konuda da, takımın başkanlığını yapmakta olan Tatlıcı Metin Taylancı’ya  hitaben, şu konuşmayı yaptı:

“Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Takımının, Türkiye Liglerinde Adana’yı temsil ediyor olmasında dolayı, sizi  kutluyorum. Ve 5 BİN TL’lik bir maddi destekte bulunuyorum. Artık bir tatlı gönderirseniz, onu da yerim” şeklinde oldu.”

YADIRGANDI.

Pozantı Belediyesinin sanal ortamından, bu sohbeti izleyen Pozantı’lılar, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın  şu kritik ortamda, Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Takımına, vermeye söz verdiği 5 BİN TL’nin, Pozantı’ya nasıl bir getirisi olacağını da, anlayamadıklarını konuşmaktadırlar.

DESTEK YOK

Mübarek Ramazan Ayının başlaması dolayısıyla, çevre İl ve İlçe Belediyelerinin yanı sıra, siyasi partiler de, ihtiyaç sahibi vatandaşlara koli desteği sağlarken, Pozantı Belediyesinin bu konuda duyarsız kalmasını, Kadın Futbol Takımına ise, 5.00.00 TL destek verecek olması eleştiriliyor. Bu konuda yaptığımız bir araştırmada ise, Pozantı Belediyesinin, ihtiyaç sahiplerine, koli desteği sağlama konusunda, muhtarlardan herhangi bir bilgi almadığını, ileriye dönük olarak da, böyle bir desteğin yapılıp yapılmayacağı konusunda da, her hangi  bir belirginlik olmadığını öğrendik. ( Haber: Tamer Ünal )

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER