1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇETİN ORANLI, OKUYUCULARIYLA BULUŞTU.

ÇETİN ORANLI, OKUYUCULARIYLA BULUŞTU.
Bu haber 28 Şubat 2022 - 11:16 'de eklendi ve 1.053 views kez görüntülendi.

ÇETİN ORANLI, OKUYUCULARIYLA BULUŞTU!

Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle TÜYAP Adana Fuar Merkezinde düzenlenen 14. Çukurova Kitap Fuarı’nda 19 Şubat Cumartesi ve 20 Şubat Pazar günü saat 12.00-14.00 arasında okurlarıyla buluşan Gazeteci-Yazar ve Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Çetin Oranlı,
Ruha Dokunan Patiler, Demir Kepenkli Ev, Sözün Ardı ve Gazetecilik adı altındaki kitabına bir yenisini daha ekleyip, 5. Eseri olan Ruha Dokunan İnsan Öyküleri dahil Hayykitap standında imza töreni düzenledi.

GENÇLERİN KİTAPLARA ÖZLEMİNE TANIK OLDUM!

Gazeteci-Yazar Çetin Oranlı, 2. Yıldır pandemiden dolayı düzenlenemeyen Kitap Fuarı’nda yeni kuşağın kitaplara olan ilgisine tanık olduğunu bahseden açıklamasında, “14. Çukurova Kitap Fuarı’na pandemi şartlarına rağmen Sayın Valimiz, belediye başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve STK temsilcilerimiz yazarlara gösterdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra; cıvıl cıvıl gençlerin kitaplara olan özlemine tanık olmak son derece umut verici olduğunun yanı sıra şahsımı ziyadesiyle memnun etti” diye düşüncelerini ifade etti.

ÇETİN ORANLI: 6.KİTABINI YAZMAYA HAZIRLANIYOR!

Ruha Dokunan Patiler, Demir Kepenkli Ev, Sözün Ardı ve Gazetecilik adı altındaki kitabına bir yenisini daha ekleyip, 5. Eseri olan Ruha Dokunan İnsan Öykülerini okuyucularına sunan Gazeteci-Yazar Çetin Oranlı, doktora tezinden sonra 6. Kitabını yazacağını okuyucularına duyurdu. ( Kaynak: Medya  Yenigün)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER