1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CEZA EVİNDE ÇANAKKALE PROGRAMI

CEZA EVİNDE ÇANAKKALE PROGRAMI
Bu haber 21 Mart 2022 - 12:24 'de eklendi ve 527 views kez görüntülendi.

Tutuklu Hükümlüler İlgi ile İzlediler.

CEZA EVİNDE ÇANAKKALE PROGRAMI

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma 107. Yıl Dönümü, Pozantı M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünce de düzenlenen, bir program ile anıldı. Tutuklu ve Hükümlüler, yapılan bu etkinliği dikkat ve ilgi ile izlediler.

Pozantı M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde düzenlenen programa, Kurum Müdürü Mehmet ÇELİK, Kurum 2. Müdürü Eba Müslim Bazan,  Pozantı İlçe Müftülüğü Vaizleri, Kurum İdare Memuru, Cezaevi Öğretmeni, Kurum Psikoloğu, Kurum Saymanının yanı sır, kurum personeli ile hükümlü ve tutuklular katıldılar.

 Ceza Evi Öğretmeni Yusuf Çevik’in organize ettiği Program, bir dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Ardından, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı Pozantı İlçe Müftülüğünden, Vaiz Uğur Kuşçutopal  yaptı. Çanakkale Zaferi ile ilgili, sinevizyon gösterimi yapıldı. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz  ile, Kahraman Gazilerimiz için duayı yine, İlçe Müftülüğünden Vaiz Mustafa Kaya yaptı. Sonrasında, katılımcılara ikramlarda bulunularak, program sona erdi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER