1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP ADANA ÖRGÜTÜNDEN KINAMA

CHP ADANA ÖRGÜTÜNDEN KINAMA
Bu haber 25 Nisan 2022 - 11:57 'de eklendi ve 484 views kez görüntülendi.

Belediye Başkanı Akay’a Saldırı Tepki Yarattı.

CHP ADANA ÖRGÜTÜNDEN KINAMA

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Dağlıoğlu Mahallesi’nde Belediyenin verdiği toplu iftar yemeğinde, altı kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırı sırasında, yumruklara hedef olan Akay’ın burnundan darbe aldığı, saldırganların ise kimliklerinin belirlendiği öğrenildi.

Olayın duyulması büyük tepki yarattı. CHP İl Örgütünün Seyhan Belediyesi önünde düzenlediği kınama toplantısına kalabalık bir Adana’lı da katılarak, Başkan Akay’a destek gösterisinde bulundular.

AÇIKLAMA

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a saldırı sonrasında basın açıklamasında bulunarak şu görüşlere yer verdi:

CHP adana il örgütü olarak, Seyhan belediye başkanımız Akif Kemal Akay’a karşı yapılan provokatif saldırıyı kınamak ve başkanımız ile dayanışma içinde olmak için bugün buradayız.

Dün Seyhan ilçemizin bir mahallesinde, Seyhan Belediyemizin düzenlediği iftar programında Seyhanlı hemşerilerimizle bir araya gelen Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay, birkaç provakatörün saldırısına uğramıştır. İftar programında hazır bulunan vatandaşlarımızın ve görevli personellerin müdahalesiyle, bu çirkin saldırı önlenmiştir. Mahalle halkına ve sağduyu sahibi yurttaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

CHP adana örgütü olarak, ramazan ayı gibi kutsal bir ayda, üstelik bir iftar sofrasında, tüm güzellikleri paylaşmayı amaçladığımız bir anda gerçekleşen bu alçak saldırıyı kınıyoruz. Hiçbir tepki gösterme biçimi başkasının yaşam hakkını ortadan kaldırmaya yönelik olamaz ve şiddete gerekçe olamaz. Cumhuriyet halk partisi her zaman şiddete karşıdır ve karşı olmaya devam edecektir.

İnsanlıkla bağdaşmayan bu saldırı, aslında uzun süredir ülkeyi yönetenler tarafından uygulanan ayrıştırma, kutuplaştırma, yoksullaştırma ve işsizlik politikalarının sonuçlarından sadece biridir. Nefret söylemlerinin, şiddet eylemlerine dönüştüğü ülkemizde, her geçen gün suç oranlarını arttırmakta; toplumun huzuru ve güvenliği bozulmaktadır.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak; Tüm ayrıştırma çabalarına inat birleştirmeyi, Nefrete karşı sevgiyi, şiddete karşı hoşgörüyü ,Haksızlıklara karşı adaleti, baskılara karşı özgürlüğü, Savaşa karşı barışı,Tek adam yönetimine karşı demokrasiyi sonuna kadar savunacağız. Hak- Hukuk Adalet tesis edilecek.  Sevgi saygı kazanacak, hoşgörü kazanacak. Barış ve kardeşlik kazanacak. Kamuoyuna duyurulur. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER