1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP İL BAŞKANINDAN ZİYARET

CHP İL BAŞKANINDAN ZİYARET
Bu haber 23 Mart 2024 - 13:43 'de eklendi ve 208 views kez görüntülendi.

 CHP İL BAŞKANINDAN ZİYARET

Pozantı’ya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı  Anıl Tanburoğlu,  Gazetemiz Bürosuna da bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Beraberinde CHP Pozantı İlçe Başkanı Fahri Çay, CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Meclis Üyesi Adaylarından  Avukat Burak Köse ve bir gurup partili ile, esnaf ziyareti yapan CHP İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, gazetemizi ziyaretinde  kendisine Pozantı kongresi başta olmak üzere, yörenin siyasi konumu ile ilgili olarak bilgi verildi.

İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal, 5 Ağustos Kongresi ile ilgili olarak, o tarihlerde gazetemizin bastırdığı bir kitapçığı da İl Başkanı Anıl Tanburoğlu’na  hediye etti. CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu,bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Hediye edilen kitapçıktan dolayı da, teşekkür etti. ( Haber ve Fotoğraf : Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER