1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP’DE İKİ ADAYLI TARİHİ KURULTAY

CHP’DE İKİ ADAYLI TARİHİ KURULTAY
Bu haber 02 Kasım 2023 - 10:57 'de eklendi ve 256 views kez görüntülendi.

Pelin Eroğlu  “KILIÇDAROĞ”lu  Diyecek

CHP’DE İKİ ADAYLI TARİHİ KURULTAY

CHP MYK, 38. Olağan Kurultayı, 4-5 Kasım 2023 Cumartesi ve Pazar gün Ankara Spor Salonu’nda yapılacak. Divan Başkanlığı görevini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yürüteceği kurultayın ilk gününde, Genel Başkan seçimi, ikinci gününde ise, Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu seçimleri yapılacak.

ADAYLAR

CHP 38. Olağan Kurultayında,  çok büyük bir olasılıkla mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun  tekrar aday olması bekleniyor. Özgür Özel’inde, bu Genel Kurulda Genel Başkanlık için yarışacağı da  kesin olarak görülüyor.  

DESTEKLER  

Geçtiğimiz günlerde, Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Nevşehir ‘in Cumhuriyet Halk Partili 6 İl Başkanı ortak açıklama yaparak, Kılıçdaroğlu’nu desteklediklerini ifade ettiler.  Yapılan açıklama da, Adana’nın 30 Delegesinden 29’unun, Mersin’in ise 26 Kurultay Delegesinin tamamının imzaları CHP Genel Merkezi’ne önceki günlerde teslim edildi.

 MİLLETVEKİLLERİ

Adana’nın dört CHP’li Milletvekilinden ikisi olan Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin’inin mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na,  diğer iki Milletvekili Burhanettin Bulut ve Ayhan Barut’un  da Özgür Özel’e destek verecekleri de kesinlik kazanmış gibi görülüyor.

DELGELER

 Adana il Örgütü olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklamasını yaparak imza veren, Belediye Başkanları ve Delegelerin isimleri ise,  aşağıdaki gibidir:

“Zeydan Karalar, Anıl Tanburoğlu, Akif Kemal Akay, Soner Çetin, Orhan Bayram, Ali Demirçalı, Sevim Sarı, Seda Karataş, Berfu Salıcı Yakıt, Hüseyin Göçmen, Oya Tekin, Serkan Hepsağ, Halit Atik, Sercan Polat, Remzi Ümit Atay,  Sedat Gül, Songül Yamanyılmaz, Mehmet Çelebi, Ramazan  Atikaslan , Şeniz İz, Aydın Uslupehlivan, Kemal Derin, Yasemin Yılmaz, Mustafa Bilgilioğlu, Murat Öztanrıöver, H. Yaşar Gündoğdu,  Nurcan Eroğlu, Didem Pelin Eroğlu,” CHP Ceyhan  Belediye Eski Başkanı Kadir Aydar’ın babası Kurultay Delegesi Mustafa Aydar ise,  Kılıçdaroğlu’na destek imzası vermedi.

EROĞLU KILIÇDAROĞLU DEDİ

CHP  Adana kurultay delegelerinden Pozantı’lı Didem Pelin Eroğlu ise, yine geçmiş yıllarda olduğu gibi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini ilk açıklayanlardan ve ilk imza atanlardan biri oldu. Kurultay öncesi, Ankara da yapılan yoğun kulisler her geçen gün daha da  artıyor.  

( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER