1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CHP’DEN 19 MAYIS ETKİNLİĞİ

CHP’DEN 19 MAYIS ETKİNLİĞİ
Bu haber 23 Mayıs 2022 - 11:24 'de eklendi ve 433 views kez görüntülendi.

CHP’DEN 19 MAYIS ETKİNLİĞİ

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun’a  çıkarak Kurtuluş Savaşımızı başlattığı, 19 Mayıs 1919’un 103. Yıl dönümü törenlerine, CHP Pozantı İlçe Örgütü Başkan Şenol Eroğlu eşliğinde tam kadro ile katılarak, Çelengin konulduğu Atatürk Anıtı önünde günün anısına bir fotoğraf çektirdiler.

Aynı gün öğleden sonra ise Başkan Şenol Eroğlu, CHP İlçe Binasında Saat 14.00’de, günün anlam ve önemi ile ilgili olarak bir toplantı düzenledi.

Eroğlu burada yaptığı konuşmada, Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar  konusunda, açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde, ülkenin içinde bulunduğu bu darboğazdan kurtulması için,  başlatılan çalışmaların giderek arttığını, vatandaşların  CHP’ye olan ilgisinin, her geçen gün artığını belirterek umutsuzluğa  kapılmayarak, Millet İttifakı altında bir araya gelinerek hep birlikte, güzel günlere ulaşılacağına,  19 Mayıs’ın 103. Yıl dönümünün de bu duygular altında, coşku ile kutlandığını söyledi.

Toplantının diğer konuşmacısı ise, Yönetim Kurulu Üyelerinden  Emekli Tarih Öğretmeni  Hacı Şahin oldu.  Kurtuluş Savaşının çok zor imkanlar altında gerçekleştirildiğini,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında  başlatılan  bu savaşların,  zaferle sonuçlandığını  söyledi. 19 Mayıs 1919’un, 103. Yıl dönümü olan Gençlik ve Spor Bayramının da bu duygular altında kutlandığını söyledi. ( Haber Merkezi)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER