1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇİLEK FİDESİ DAĞITIMI MART’DA

ÇİLEK FİDESİ DAĞITIMI MART’DA
Bu haber 27 Eylül 2021 - 10:00 'de eklendi ve 668 views kez görüntülendi.

Büyükşehir ve Muhtarlar Ortak Karar Aldı.

ÇİLEK FİDESİ DAĞITIMI MART’DA

Adana Büyükşehir Belediyesinin, kırsal ilçelerde sürdürmekte olduğu, Pozantı ve Boğaz Mahallerine ayrıcalık verdiği projelerle ilgili olarak, çalışmaları bizzat yerinde görerek, çözümleri konusunda da yetkililere görüş ve önerilerde bulunulduğunu belirten, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Gazetemiz Yazıişleri Müdürü Hayriye Eroğlun’a, devam etmekte olan tarımsal, zirai ve alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak, açıklamalarda bulundu.  

GELDİLER

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kırsal alanlardaki üreticilere vermekte olduğu, ekonomik getiri ve iş istihdamı ağırlıklı projelere verdiği desteği, aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Büyükşehir Belediyesine bağlı, Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığından Şube Müdürü Arif Kanber, Şube Müdürü Zehra Durak, Başkan Danışmanı  Murat Öztanrıöver, Pozantı’ya geldiler.

GÖRÜŞ BİRLİĞİ

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile birlikte, Kamışlı Mahallesine gittiler. Ekibe, CHP Pozantı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz’da katıldı. Boğaz Mahallesindeki Muhtarların da katılımı ile, burada bir toplantı yapıldı. Kırsal kesim üreticilerinin, ihtiyaçları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Aşağıdaki konularla ilgili olarak, görüş birliğine varıldı.

MART’DA DAĞITILSIN

 Toplantı da, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, kırsal da sürdürmekte olduğu alt yapı yatırım ve çalışmaları da görüşüldü.  Yanı sıra, yer üstü ekonomik getiri ve iş istihdamı yaratan projelerde yer aldı. Ve bunlar arasında en önemlisi olan çilek fidesinin, bu yılki kuraklık nedeni ile, Ekim- Kasım aralığında dağıtılmasından vazgeçildi. İkilim şartlarının daha müsait olacağı Mart Ayında dağıtılması kararı hep birlikte alındı.

FİDAN DAĞITIMI

Büyükşehir’e bağlı, Tarım ve Hayvancılık Dairesi Bürokratları ile, Muhtarlar arasında yapılan toplantı da, bir diğer önemli karar ise, fidan dağıtımı ile ilgili oldu.

Yörenin iklim şartlarına uygun olan asama çubuğu ve ceviz fidanı dağıtımı da, görüşüldü. Buna göre, Ekim- Kasım Ayları aralığında, 5 BİN adet ceviz fidanı ve asma çubuğu, dağıtılacak. Toprakla buluşturulması konusunda da, teknik destek verilecek.

YOLA DEVAM

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Büyükşehir Belediyesinin Tarımsal desteklerinin yanı sıra, alt yapı çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, bu konuda şunları söyledi:

“Pozantı- Karaisalı yolunun, bağlantısı konumunda bulunan, Armutoluğu bölümün de yol çalışmaları, kış şartları başlayana kadar aralıksız sürdürülecektir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’da,  diğer çalışmalar da olduğu gibi,  yol, asfalt ve alt yapı çalışmalarını da,  yine dikkatle takip etmektedir. 

Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz, Armutoluğunda, 15 Kilometrelik yol genişletme ve alt yapı çalışmalarını sürdürmektedirler. Büyük bir olasılıkla da, bu sene bu çalışmalar bitirilecek. Gelecek çalışma sezonunu ile birlikte de, sıcak asfalt döşenmesi yapılarak, Adana – Karaisalı Pozantı yolu, ulaşım hizmetine açılmış olacaktır. Böylece, Adana- Pozantı arasındaki yolda önemli ölçüde kısalmış olacaktır.”

ASKİ DEVAM EDİYOR

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Merkez ve diğer mahaller de de,  ASKİ’nin çalışmalarının devam ettiğini,  yıllarıdır kullanılmakta olan içme su şebekleri de değiştirilmektedir dedi.  Eroğlu, yaklaşmakta olan kış mevsimi de göz önüne alınarak, yerleşim yerlerindeki dere,  menfez  köprü  ve kanalizasyon temizleme çalışmalarının da,  sürdürüldüğünü sözlerine ekledi.

TAKDİR HALKIN

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, açıklamasının son bölümünde şunları söyledi:

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın ve belediye ekiplerimizin, sürdürmekte olduğu bu çalışmaların, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanmakta olduğuna da inanıyoruz.

Muhtarlarımızın da, Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşlar arasında oluşturduğu, hizmet  anlayışının  yılların birikimi olan, eksiklerin tamamlanması ve yenilenmesi konusunda,  önemli bir görev üstlenmiş olmalarını da takdirle karşılıyoruz.  Bir diğer önemli konu ise, vatandaşlarımızın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve İlçe Örgütü olarak, bizlere karşı gösterdikleri ilgi ve alaka da, yaptığımız ve yapmakta olduğumuz hizmetlerle ilgili olarak, yaptıkları değerlendirmelerde mutlu kılmaktadır.” Dedi. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER