1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇINAR KESİMİ YİNE GÜNDEM OLDU

ÇINAR KESİMİ YİNE GÜNDEM OLDU
Bu haber 23 Mayıs 2022 - 11:14 'de eklendi ve 367 views kez görüntülendi.

ÇINAR KESİMİ YİNE GÜNDEM OLDU

Pozantı’nın, görsel simgelerinden biri olan çınar ağaçlarının sayısı, her geçen gün giderek azalıyor. Çeşitli sebepler adı altında çınar, kavak ve çamların acımasızca, bilinçsiz bir şekilde kesiliyor olması, Pozantı’lıyı yeşile hasret bırakıyor.

Pozantı’nın, Cumhuriyet Mahallesi , Matbaa Sokak Hal Binası karşısında bulunan, yaklaşık 50 yaşındaki çınarın kesilmesi için, ikinci defa hareket başlatıldı.

Daha öncede, kesimi gündeme getirilen çınarın köklerinin, hemen arkasındaki evin kanalizasyonu tıkadığı gerekçesiyle, başlatılmak istenen kesim işlemeni, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’ın, yetkililerle yaptığı görüşmeler üzerine, kesim işleminden vaz geçilmiş idi.  

Geçtiğimiz hafta içerisinde, bu çınarın kesimi konusunda tekrar hareket başlatıldı.

Çınar ağacının arka tarafından bulunan evin sahibi, çınarın köklerinin kanalizasyonu tıkadığını gerekçe göstererek, kesilmesi konusunda tekrar başlattığı çalışmalar,  yine Gazetemiz  İmtiyaz sahibimiz Tamer Ünal’ın,  yetkililer ile yaptığı görüşmeler sonrası, kesim yapılamadı.

Bu gelişmeler sırasında, ev sahibi karı- kocanın, çınarın kesilmesini önleyen Tamer Ünal’a yaptıkları telefon konuşmaların da, etik dışı söylemde bulundular. Ünal, bu konuşmalara cevap verme gereğini duymadığını, ancak devamı halinde ise yargıya müracaat edeceğini açıkladı.

ASİT Mİ DÖKÜLECEK?

Bu arada, bu ulu çınarın dibine birileri tarafından asit dökülerek, kurutulup kesileceği şeklinde çalışmalar yapılacağı da iddia ediliyor.  Bu yeşil düşmanlığının gerçekleşmesi halinde,  Pozantı Gazetesi olarak yasal yollara  başvuracağımız gibi,  matbaa sokakta bulanan geniş açılı mobesa kamerasının da incelenerek, asit döken veya dökenlerin, tespit edilmesinin takipçisi olacağız. ( Haber Merkezi)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER