1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CİNAYETİN POZANTILIYLA İLGİSİ YOK

CİNAYETİN POZANTILIYLA  İLGİSİ YOK
Bu haber 26 Şubat 2020 - 9:31 'de eklendi ve 4.353 views kez görüntülendi.

CİNAYETİN POZANTILIYLA  İLGİSİ YOK

Geçtiğimiz hafta içerisinde, sanal ortamdan düşen bir cinayet haberi, ilgisi olmamasına rağmen Pozantı’yı yine gündeme taşıdı.

Akçatekir-Pozantı arasında  bulunan, Vali Çeşmesinde işlenen bir cinayet, Pozantı’ya mal edilmek istendi. Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan ve diğer yetkililer, bu konudaki araştırmalarında, bu cinayetin Pozantı’lıyla  ilgisi olmadığını tespit ettiler.

Şanlıurfa’da yaşayan evli O.Ç,  kuma olarak getirmek istediği bir bayanı, İzmir’den alarak Urfa’ya götürürken, yol boyunca başlayan tartışma, ne üzücüdür ki ilçemizde cinayetle sonuçlandı.  

Bu vahşice cinayet basın yayın organlarına sanki Pozantı’lı yapmış gibi yansıdı. Adana’daki meslektaşlarımız, bizlerden bilgi almak için aradılar. Yaptığımız araştırmalarda ise, bu cinayetin ne Pozantı, ne de Pozantı ile ilgisi olmadığını öğrendik.

Urfa’ya kuma olarak gitmek istemeyen bayan ile, kendisini götürmek isteyen şahsın münakaşaları, Pozantı  da cinayetle sonuçlanmış. Akçatekir -Pozantı arasındaki Vali Çeşmesinde, kadını araçtan indiren şahıs,  kendisini uçuruma itmiş. Bununla da yetinmeyerek, aşağı inip kadının ölüp ölmediğinin kontrolü sırasında, yaşadığını görerek  taşla başını ezip öldürmüş.. Ve sonraki gelişmelerde ise, Suriye’ye kaçmak isterken Urfa’da yakalanarak, gerekli adli kovuşturma başlamış.

Pozantı adına, üzücü veren bu vahşi olayda, Kaymakam Muammer Sarıdoğan başta olmak üzere, Cumhuriyet Savcısı ve İlçe Emniyet Müdürünün, bilgi kirliliği yaratılmaması adına  koydukları tavırdan dolayı, kendilerini kutluyoruz.  ( Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER