1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“ÇİRKİN DEDİKODU SAHİPLERİNİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

“ÇİRKİN DEDİKODU SAHİPLERİNİ ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”
Bu haber 12 Nisan 2021 - 10:26 'de eklendi ve 1.028 views kez görüntülendi.

Partisinden İstifa Ettiğini Açıklayan HACER AKKOYUN:

Pozantı Ak Parti de, Kadın Kolları ve İlçe Yönetim Kurulu Sekreteri olarak, 2018 / 2020 yılları arasında görev yapmış bulunan Hacer Akkoyun, geçtiğimiz hafta içerisinde, sanal ortam aracılığı ile yaptığı ve bazı iddiaları da kapsayan paylaşımı ile, partisinden ailesi ile birlikte istifa ettiğini açıkladı.

DAVET ETTİK.

Ak Partili Hacer Akkoyun’nun, Pozantı kamu oyununda da çok konuşulan, istifa paylaşımı sonrası, kendisi ile büromuzda, bir sohbet gerçekleştirdik. Akkoyun yaptığı istifa paylaşımına, daha geniş açıklamalar getirdi.  2019 yerel seçim çalışmaları sırasında, dul bir kadın olarak, asılsız ve çirkin iddiaların muhatabı kılındığını ve şimdilik adını yazmayacağımız bir isimle de ilgili olarak çok düşündürücü, bazı iddialarda bulunarak, şunları söyledi:

ÜZÜLDÜM

“İstifa dilekçemde de belirttiğim gibi, ben Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti davasına, yürekten inanmış biriyim. Partimden istifa etmiş olmama rağmen, bu düşüncelerimde asla en ufak bir değişiklik olmadı. Ancak, üzerimde oynanan oyunlara ve şahsımla ilgili çıkarılan çirkin iddialara, artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu çirkin düşünce içerisinde olanları, önce Pozantı Halkına, varsa kendi vicdanlarına ve sonra da Yüce Allah’a havale ediyorum. İki çocuk sahibi dul bir bayan olarak, ayaklarımın üstünde durarak, çocuklarım ve kendim için mücadelemi sürdüreceğim.  

Makamlarına sığınarak, kendilerini aklayabileceklerini düşünenler, benimle ilgili, asılsız,  çirkin iddialarda ve söylemlerde bulunanlar, önce kendilerini sorgulayıp, sonrada da dönüp bir de ailelerine baksınlar. Benim daha söyleyecek çok sözlerim ve bildiklerim var. Ama şimdilik susmayı tercih ediyorum” dedi.  

AYNEN YAYINLIYORUZ

Partisinden, sanal ortam paylaşım ile istifa eden ve hakkındaki çirkin iddiaların, çok daha fazlasını isim vererek, bizle paylaşan Hacer Akkoyun, daha sonraki süreçte, kendisini mesaj yolu ile rahatsız eden kişiyi de, kamuoyuyla da paylaşabileceğini belirterek, şimdilik bu açıklama ile yetinip, sessizliğini koruyacağını söyledi. İmzalı aslı bizde de bulunan, sanal ortam aracılığı ile yaptığı istifa metni, aynen aşağıdaki gibidir:

 “ AK PARTİ BAŞKANLIĞINA           08- 04- 2021                                           

POZANTI

Ak Davaya gönül bağım reşit olduğumdan buyana başladı. Ve ilk oyumun Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a başlaması ile, bende en güzel anı kaldı. Seçim çalışmaları Yönetim Kurul Üyesi olmamdan da vardı. 2018 yılında İlçe Yönetim Kurulu Sekreteri olarak görev aldım. Bu süre içerisinde yüreğimi ortaya koyarak hiçbir görevden kaçmadan samimiyetle çalışarak, hiçbir menfi çıkar beklentim olmadan REİSE olan sevdamla  her alanda temsil ettim. Bu görevleri yapmaktan dan ayrıca gurur duydum.

 Zaman oldu evlatlarımla gittim. Zaman oldu vakit ayıramadım. Ve yeni üyeler kazandırmak sureti ile, partime ve davama en iyi şekilde hizmet ettiğime inanıyorum. Ancak, 2020 yılında Kadın Kolları Başkanlığında Adaylığımda başarılı geçen mülakatımda, İlçemiz Parti Teşkilatlarında İl Yönetim ve üst kurumumuzdaki insanın, ben olacağımın garantisi verilerek, bas- bas kamu görevlisi denilip formalite icabı olması gerektiği söylenerek  benim duygularımla onurumla  oynamışlardır. 

Meğerse, arkamdan çevrilen işlerden haberim olmadı. Kendi çıkar ve menfaat doğrultusunda hareket ederek KAMU GÖREVLİSİ  getirildi.  Ve artık iç çekişmelerin olduğu Ak Parti Davasından uzak kalındığı partimize yakışmayacak davranışlar sergilendiği ve her geçen gün artan,  Ayak kaydırma diye  tabir edilen durumlar söz konusu oldu. Ve bunu da bizzat  beni de alet  ettikleri ve artık sadece kendi çevresine hizmet edildiğini bazı yönetim kurulu üyelerinin  makam mevki şan şöhret peşinde  koştuğunu üzülerek yaşadım ve gözlemledim.  

Biz  AK DAVAYA gönül verdik. (Gönlümüzü kıranların, kalemleri kırılmadı. Şan, şöhret, makam mevkii peşinde koşmak bizim işimiz değil. Ve bu yapı içerisinde bu kadar çarpık gayri ahlaki davranışlar içerisinde dayanarak mücadele ettiğim, sabırla düzelme ihtimali olan inancım kalmadı. Kalmam da mümkün değil.  Yukarıdaki açıkladığım sebeplerden dolayı ailemin ve benim AK PARTİMİZİNDEN gördüğüm lüzum gereği istifa etmek istiyoruz. Gereğinin yapılmasını SAYGILARIMLA ARZ EDERİM. HACER AKKOYUN(  imza ve tarih)   ( Haber: Tamer Ünal/ Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER