1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇOK ADAYLI

ÇOK ADAYLI
Bu haber 09 Ağustos 2021 - 9:54 'de eklendi ve 540 views kez görüntülendi.

 ÇOK ADAYLI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, son aylarda telaffuz etmediği, ama aylar öncesinden, bir radyo programında açıkladığı Çukurova Belediye Başkan Aday Adaylığı konuşması sonrası, siyasi hareketlilik başladı.

Duyumlarımıza göre, MHP Pozantı Teşkilatında vatandaşlar tarafından da, çok iyi bilinen ve tanınan dört MHP’linin, Pozantı Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda, nabız yoklamaya başladıkları bu düşüncelerini de, MHP İl ve Üst düzey Yöneticileri ile de, paylaştıkları, Pozantı siyasi kulislerin de konuşulmaya başlandı.

YOĞUN İLGİ

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 5 Ağustos 1920’de Cumhurbaşkanı sıfatı ile, geldiği ve Ulus Devlet olarak, yaptığı  Pozantı Kongresinin 101. Yıl Dönümü, 5 Ağustos 2021 Perşembe gün etkinliklerle kutlandı.

Törene katılan siyasiler arasında, Cumhuriyet Halk Partisinden, 1994-1999 yılları arasında  Pozantı Belediye Başkanlığı yapan Şemsettin Ünver ile, Akçatekir Beldesinde, 2014-2019 yılları arasında, Milliyetçi Hareket Partisinde Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Kılıçkaya, büyük bir ilgi gördüler.

Deva Partisi, Pozantı İlçe Başkanı M. Emin Kaya ile, Eski Belediye Başkanı Şemsettin Ünver’in, sürdürdükleri sıcak sohbet de, dikkatle izlendi. Tören de, dikkat çeken bir başka oluşum ise, siyasi parti mensuplarının guruplar halinde, töreni birlikte izledikleri de dikkat çekti.

KONSER SON ANDA İPTAL

Ülkemizin ormanları cayır- cayır yanarken, vatandaşlarımız ve binlerce canlı, alevler arasında bağıra- çağıra can verirken, Pozantı Belediyesinin, 5 Ağustos törenleri dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi önünde, Perşembe gün akşam vermeyi planladığı ve sık- sık davet anonsu yapılan konserler, Akşam Saat 18.00 sularında yapılan bir anonsla iptal edildi.

Pozantı Belediyesince önceden planlanmış ve yapılması düşünülen konsere karşı oluşan tepkiler Belediye Başkanı Mustafa Çay’a iletilmiş olsa gerek ki, bizzat kendisi Belediye Hoparlörü aracılığı ile yaptığı konuşmada konserin orman yangınları dolayısıyla iptal edildiğini belirtti. Yangınlarda canlarını ve mallarını kaybedenlere Başsağlığı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER