1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇOK AMAÇLI KÜTÜPHANENİN TEMELİ NE ZAMAN ATILACAK ?

ÇOK AMAÇLI KÜTÜPHANENİN  TEMELİ NE ZAMAN ATILACAK ?
Bu haber 02 Ekim 2023 - 10:50 'de eklendi ve 317 views kez görüntülendi.

Arsası Tamam. Kredisi Alındı. Projesi Hazır.

ÇOK AMAÇLI KÜTÜPHANENİN TEMELİ NE ZAMAN ATILACAK ?

Pozantı’ya çok amaçlı bir Kütüphane kazandırmak için yola çıkan, Pozantı  Belediye Başkanı Mustafa Çay arsası hazır olan, kredisi alınan ve projesi yapılan, bu tesisin temelini henüz atamadı.

PAYLAŞTI

Çay, aylar öncesinden bu Kütüphane ile ilgili gelişmeleri ise, Belediye Basın Bürosu aracılığı ile yaptığı açıklamada, aşağıdaki şekilde kamuoyuyla paylaştı. Biz de bunu aynen yayınlıyoruz:

“Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, her geçen gün yepyeni bir projeyle halkın karşısına çıkıp, hizmet sunmaya devam ediyor.

Başkan Çay’ın geniş çaplı araştırması ve çalışması sonucunda, ilçeye 3 katlı modern bir kütüphane projesi için çalışmalar başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ortak yapılacak proje için, sözleşme imzaları bile atıldı. İlçenin Atatürk Caddesi üzerinde bulunan belediye arazisine, içerisinde gençlik evinin, kafeteryanın, bilgisayarlı çalışma alanlarının olduğu 3 katlı modern bir kütüphane yapılacak.

Geçtiğimiz günlerde ilçeye gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali Odabaş ile, alan üzerinde incelemede bulunan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ilçeye kazandıracakları bu modern kütüphane için hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kütüphane yapımının kazı ve zemin çalışmalarının ardından, perde beton dökme işlemleri de gerçekleştirildi. Kısa bir süre sonra, inşaatın kaba kısmı yapılarak, projenin büyük bir bölümü bitmiş olacak” şeklinde açıklama da bulundu.  

SORUYORUZ ?

Kamuoyunun da büyük bir merakla beklediği, bu Kütüphanenin akıbetinin ne olacağını, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, buradan kendisine soruyoruz?

Bu Kütüphanenin yapımı ile ilgili olarak Kültür ve Turizm Bakanlığından  150 milyon liraya aşkın kredi aldığınızı, yine sizin yaptığınız sanal ortam paylaşımından öğrenmiştik.

Arsası hazır, projesi hazır, kredisi alınmış olan bu çok amaçlı kütüphane projesinin, inşaatına neden başlamıyorsunuz.?  

Bu amaçla aldığınız kredi nerede? Yerel seçimlere 180 gün kaldı. Sizin bir daha  aday gösterilip gösterilmeyeceğiniz gibi, başkan seçilip seçilmeyeceğiniz bile belli değil.

Basın açıklamasında “hayırlı olsun” dediğiniz bu tesisin inşaatına, hayırlısı ile  ne zaman başlayacaksınız?

İhalesini ne zaman yapacaksınız?

Fotoğraflarda da görüldüğü üzere, burası halen Adana Büyükşehir Belediyesinin sanki şantiye alanı gibi olmuş. Bu da yetmediği gibi, otopark olarak kullanılıyor. Kütüphane ile ilgili yaptığınız açıklama ile, sürdürmekte olduğunuz tavrınız tamamen tezat teşkil ediyor. Pozantı Halkı haklı olarak, bu konuyla ilgili gelişmelerin şeklinin ne olacağını merakla bekliyor.  (  Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER