1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇÖLYAK HASTALARINA GLUTENSİZ GIDA DESTEĞİ

ÇÖLYAK HASTALARINA GLUTENSİZ GIDA DESTEĞİ
Bu haber 11 Ekim 2021 - 9:51 'de eklendi ve 536 views kez görüntülendi.

ÇÖLYAK HASTALARINA GLUTENSİZ GIDA DESTEĞİ

Yüreğir Belediyesi, sadece glutensiz gıda tüketmek zorunda olan çölyak hastaları için önemli bir hizmete imza attı. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’in talimatı ile harekete geçen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri içerisinde glutensiz ürünlerin yer aldığı gıda destek paketlerini ilçedeki çölyak hastalarına ulaştırmaya başladı.

Piyasada az bulunan ve yüksek fiyatlara satıldığı için çölyak hastalarının almakta güçlük çektiği ürünler, Yüreğir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce ilçede tespit edilen 60 aileye düzenli olarak dağıtılmaya başladı.

Toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ürettiklerine dikkat çeken Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “İlçemizdeki çölyak hastalığı bulunan hemşehrilerimizin tespitlerini yaptık. Tüketebildikleri glutensiz ürünleri belirledik. Gıda paketlerini hastalarımıza ulaştırmaya başladık. Yüreğir’de ikamet eden çölyak rahatsızlığı bulunan tüm vatandaşlarımız bu hizmetimizden yararlanabilecek” dedi.

Glutensiz gıdalara ulaşımın güç ve ürünlerin de çok pahalı olduğunu ifade ederek, belediyenin yaptığı bu yardımın çok önemli ve hayati olduğunu belirten aileler, Başkan Kocaispir’e teşekkür etti. ( Basın  Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER