1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ 47 YAŞINDA

ÇUKUROVA GAZETECİLER  CEMİYETİ 47 YAŞINDA
Bu haber 18 Nisan 2022 - 11:23 'de eklendi ve 452 views kez görüntülendi.

ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ 47 YAŞINDA

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, TSYD Adana Şube Başkanı ve gazeteciler, Atatürk Anıtı ve Basın Anıtı’na çelenk koydu

ÇGC 47.yaşını kutladı

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin 47.kuruluş yıldönümü kutlandı. İlk olarak Atatürk Anıtı’nda yapılan törende; başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Silah Arkadaşları ve Tüm Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy, Yönetim Kurulu Üyesi Jale Karaşahinoğlu ile TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer ve kadın gazeteciler anıta çelenk koydu.

Katılımcılar daha sonra Basın Anıtı’na geçti. Burada da 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir; günün anlam ve önemini belirten basın açıklamasını yaptı.

“Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin 47.kuruluş yıldönümüne kavuşmaktan ve bu sevincimizi paylaşmaktan büyük onur duyuyoruz. Cemiyet olarak olarak, çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. ÇGC 15 Nisan 1975 tarihinde merhum Çoban Yurtçu başkanlığında kuruldu.

Bugüne kadar Erdoğan Varol, Kurtar Çakın, Çetin Yiğenoğlu ve Tamer Ünal başkanlık görevi yaptı. Huzurunuzda merhum Çoban Yurtçu başta olmak üzere Cemiyetimize büyük emekleri geçen hayatlarını kaybeden üyelerimizi saygı ve rahmet, diğer ağabeylerimizi de şükranla anıyor ve teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için var olun. Daha nice 47.yıllarda buluşmak dileğiyle, hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu arada; Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin de 59.kuruluş yıldönümünü kutluyor, yeni seçilen TSYD Adana Şube Başkanı Oğuz Kerim Hoşfikirer’e de yeni görevinde başarılar diliyorum”dedi.

VALİ ELBAN’DAN KUTLAMA MESAJI

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin 47.Kuruluş Yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı geçen Adana Valisi Dr. Süleyman Elban; mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Kurulduğu gün itibarıyla gerçekleştirdiği faaliyetlerle kamu yararını gözeten, ilimizin gelişimine ve tanıtımına katkı sağlayan, ilimizin basın mensuplarını aynı çatı altında toplayarak birçok önemli çalışmayı gerçekleştiren Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’miz bugün 47 yaşında. Kamuoyunu aydınlatmak amacıyla meydana gelen tüm hadiseleri güvenilir, tarafsız, hızlı bir şekilde ve habercilik etiğine uygun olarak duyuran ve gerçekleştirdikleri çalışmalarla toplumumuza ışık tutan, yol gösteren basın kuruluşları; sarsılmaz demokrasimizin temel yapı taşlarından biridir. 47 yıldır değişmeyen bir anlayışla hizmet veren Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’mizin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, Cemiyetin üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum.” ( Haber Merkezi )

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER