1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Çukurova Üniversitesi Araştırma Üniversitesi Oldu

Çukurova Üniversitesi Araştırma Üniversitesi Oldu
Bu haber 20 Aralık 2021 - 13:05 'de eklendi ve 560 views kez görüntülendi.

Çukurova Üniversitesi Araştırma Üniversitesi Oldu

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, toplam 211 devlet ve vakıf üniversitesi içinden belirlenen 20 devlet, 3 vakıf üniversitesi arasında araştırma üniversitesi olarak yerini aldı. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’e araştırma üniversitesi beratını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar takdim etti.

Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen Araştırma Üniversiteleri Toplantısı’na Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’in yanı sıra araştırma üniversitesi olarak belirlenen üniversitelerin Rektörleri katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ın açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda araştırma üniversitelerinin ilanı ve berat takdimi yapıldı. Toplantıda ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Tuncel, araştırma üniversitesi beratını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’dan aldı. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER