1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CUMA PAZARINDA FİYATLAR NASIL?

CUMA PAZARINDA  FİYATLAR NASIL?
Bu haber 14 Ağustos 2023 - 10:04 'de eklendi ve 430 views kez görüntülendi.

YORUMSUZ HABER …

CUMA PAZARINDA  FİYATLAR NASIL?

Semt Pazarları ekonominin can damarları olduğu gibi, toplumunda yaşam kalitesinin belirlendiği yerlerdir.

Pozantı da iki semt pazarı var. Pazartesi Pazarı, Zafer ve Kurtuluş  Mahallelerindeki  vatandaşların, sebze ve meyve alışveriş merkezidir.

Cuma Pazarı ise, Cumhuriyet ve İstiklal Mahallesi sakinlerinin alışveriş yaptığı yerdir.

Geçtiğimiz hafta, Cuma Pazarına gittik. Vatandaşları gözlemledik.  Alışverişleri izledik.  Fiyatları kalem- kalem yazdık . Tek cümle ile, ne alanın nede satanın memnun olmadığını gördük . Haberimize yorum katmadan, tezgahlardaki etiketlerden not aldığımız fiyatlar aşağıdaki gibidir.

Pazarın kraliçesi Bambaya  60 TL.  Kiraz 25 TL. Küçük Soğan 10 TL. Herbiri yumruk büyüklüğünde olan Patates 10 TL. Domates 30 ile 15 TL arasında. Salatalık 25 ile 15 TL arasında. Taze Fasulye 50 TL Patlıcan 20 ile 10 TL arasında. Üzüm 30 TL. Ağız kokutan Sarımsak 60 TL. Elma 20,  Armut 30 TL.  Herbiri 300 gram gelen Kabak 5 TL İncir 65 TL.  Marul 25 TL. Karpuz Kilosu 7. 00 TL. Tulum Peynir 150 TL. Yumurta 90 ile 75 TL arasında. Vatandaşların olmazsa olmazı ve vazgeçilmez ihtiyacı olan sebze ve meyvelerin bu fiyatlarının yorumunu, biz değil vatandaşa bırakıyoruz. ( Yorumsuz Haber ve Fotoğraflar : Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER