1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“CUMHUR İTTİFAKI 4’ÜNCÜ DÖNEMİNDE DE POZANTI’YI YÖNETMEYE DEVAM EDECEK”

“CUMHUR İTTİFAKI 4’ÜNCÜ DÖNEMİNDE DE POZANTI’YI YÖNETMEYE DEVAM EDECEK”
Bu haber 19 Ocak 2024 - 10:50 'de eklendi ve 376 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan:

“CUMHUR İTTİFAKI 4’ÜNCÜ DÖNEMİNDE DE POZANTI’YI YÖNETMEYE DEVAM EDECEK”

Siyaset geçtiğimiz haftadan itibaren hareketlendi. Partiler Belediye Başkan Adaylarını açıklamaya başladılar. Pozantı’da da heyecan ve merakla beklenen, Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı, Milliyetçi Hareket Partili iş insanı Ali Avan oldu.

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Gazetemize yaptığı nezaket ziyaretinde İmtiyaz Sahibimiz Tamer Ünal’a, aşağıdaki açıklamalarda bulundu.

CUMHUR İTTİFAKINDA 4. DÖNEM

“Yaklaşık bir yıl önce, gözlemlerim ve hislerim sonucunda doğup, büyüdüğüm ve ticari hayatımı sürdürmekte olduğum Pozantı’dan Belediye Başkanı olup ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet etme fikrim oluştu. Önce ailemin ve daha sonra da uzun yıllar Ülkü Ocakları Teşkilatları ve Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlarında beraber görev yaptığım parti büyüklerimiz ile dava arkadaşlarımızı ziyaret edip fikirlerimi sunup görüşlerini aldım.

GENEL BAŞKANIMIZI ZİYARET EDİP MÜSAADELERİNİ ALIP ADAYLIK SÜRECİMİZİ BAŞLATTIK

Siyasi bir çalışma içerisinde olmadan da sadece sahada, insani ilişkiler bakımından uzun süre gözlemler gerçekleştirdim ve 08 Aralık 2023 tarihinde eşim Ayşe Avan ile birlikte, Bilge Liderim, Türkmen Beyim, Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli Beyefendiyi ziyaret ederek, aday adaylık başvurusu yapmak için, yüksek müsaadelerini, emir ve talimatlarını aldım.

Aynı gün içerisinde, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız, Sayın Sadir Durmaz Beyefendiye de başvurumuzu yaptık.  Diğer ziyaretlerimizi yaptıktan sonra, 09 Aralık günü Memleketim Pozantı’ya dönüş yaptık.  10 Aralık 2023 sabahı itibarıyla, Pozantı Merkezde esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, tüm mahalle ve köylerimize başlamış olduğumuz aday adaylık çalışmalarımızı, tekrar yaparak adaylığımızın açıklandığı 10 Ocak 2024 tarihine kadar kesintisiz ve yorulmadan, gece- gündüz olmak üzere çalışmalarımıza devam ettik.

ZİYARET VE TEŞEKKÜR

Adaylığımız açıklandıktan sonra, bana bu onuru bahşeden Değerli ve Sayın Büyüğümüz Bilge Liderim, Türkmen Beyim, Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli Beyefendiyi Makamında ziyaret ettim.  Cumhur ittifakı olarak, 31 Mart 2024 seçimlerinde üç dönemdir, Milliyetçi Hareket Partisinde olan Pozantı Belediyesi Başkanlığının 4. Döneminde, Cumhur İttifakı olarak üreteceğimiz, projeler ve yapacağımız saha çalışmaları ile “Genelden Yerele Birlik ve Üretken Belediyecilik” anlayışıyla Sayın Genel Başkanımıza tekrar Pozantı’yı hediye edeceğiz” diyerek, sosyal medyasındanda aşağıdaki mesajı kamuoyuyla paylaştı:

Sevgili Pozantılı Hemşehrilerim,

“Liderim, Türkmen Beyim, Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle Milliyetçi Hareket Partimizden Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmış bulunmaktayım. Başta Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi olmak üzere, Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti Yıldız’a, MYK Üyemiz Sayın Uğur Öztürk’e, MHP İl Başkanımız Sayın Yusuf Kanlı’ya, AK Parti Adana İl Başkanımız Sayın Ozan Gülaçtı’ya, MHP Pozantı İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Kurtul’a, AK Parti Pozantı İlçe Başkanımız Sayın Necati Şen’e, MHP Adana Milletvekillerimiz Sayın  Muharrem Varlı’ya,  Sayın Ayşe Sibel Ersoy’a, Cumhur İttifakımızın paydaşı AK Parti Milletvekilleri Sayın Ömer Çelik, Sayın  Ahmet Zenbilci, Sayın  Sunay Karamık,  Sayın Faruk Aytek, Sayın  Abdullah Doğru’ya ve teşkilatlarımızın her bir mensubuna ayrı -ayrı teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı çatısı altında Pozantı’mıza hizmet için bir yola çıktık. Rabbim Partimizi, Milletimizi ve bizleri mahcup etmesin.

Genelden yerele, milletimizin birlik ve beraberliği için çıktığımız bu yolda, Pozantı’mızı daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için, var gücümüzle çalışacağız. Pozantı için daha fazla hizmet, daha fazla gelişim ve daha fazla refah için mücadele edeceğiz.

Siz değerli hemşehrilerimle birlikte, el -ele, omuz -omuza vererek, Pozantı’yı daha aydınlık yarınlara taşıyacağımıza inanıyorum. Bu kutlu yolda yanımızda olduğunuz için, şimdiden teşekkür ederim. Sizlere layık olabilmek adına, gece -gündüz demeden çalışacak, 31 Mart 2024’te Milliyetçi Hareket Partimizin ve Cumhur İttifakımızın, zaferiyle birlikte Pozantı’mızı daha da güzelleştirmeye başlayacağız.”  Haber: Tamer Ünal

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER