1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“CUMHUR İTTİFAKI İLE POZANTI HASRET KALDIĞI HİZMETELERE KAVUŞACAK”

“CUMHUR İTTİFAKI İLE POZANTI HASRET  KALDIĞI HİZMETELERE KAVUŞACAK”
Bu haber 05 Şubat 2024 - 10:00 'de eklendi ve 393 views kez görüntülendi.

“BİRLİĞİN GÜCÜYLE BAŞARACAĞIZ” DİYEN BAŞKAN ADAYI  ALİ AVAN:

“CUMHUR İTTİFAKI İLE POZANTI HASRET KALDIĞI HİZMETELERE KAVUŞACAK”

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı olarak, 08 Aralık 2023 tarihinde adı açıklanan, MHP’li Ali Avan’nın ailesi ile birlikte, artık gece ile gündüzün farkı kalmadı. Çok kısa süre içerisinde, çok uzun ve önemli adımlar atan, Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan’a olan ilgi, her geçen gün giderek artıyor.

ZİYARET

Geçtiğimiz Hafta Cuma gün, Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunan, Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a, yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak bilgi verdi. Pozantı’ya geçen hafta içerisinde  bir ziyarette bulunan, Yüreğir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet  Kocaispir’inde, ziyaretini değerlendirerek şunları söyledi:

DAHA DA GÜÇLENDİK

“Yüreğir Belediye Başkanlığındaki başarılı hizmetleri ile, kendisini Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına taşıyan, Cumhur İttifakının Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Fatih Mehmet Kocaispir’in, Pozantı’ya yaptığı ziyaret bizler için büyük bir moral kaynağı oldu. Sayın Kocaispir, gittiği her mahallede büyük bir coşku ve ilgi ile karşılandı. Devlet- Hükümet ve Yerel Yönetimler Birlikteliğinin, Türkiye’yi çok daha büyük ufuklara kavuşturacağını belirten konuşmaları da, vatandaşlar açısından da büyük bir moral ve tercih kaynağını oluşturdu.” Dedi.  

BAŞLAYACAĞIZ

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, açıklamalarına aşağıdaki şekilde devam etti:

“Yüreğir Belediye Başkanımız ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın  Fatih Mehmet Kocaispir’in, konuşmaların da üzerine basa -basa vurguladığı şekilde, 01 NİSAN 2024 PAZARTESİ Sabahı Belediyelerdeki kazanımlarla bütünleşecek olan Cumhur İttifakının Liderliğinde, Yeni Yüz Yılın Türkiye’si, yeni bir vizyon ile hizmetlerini daha da genişleterek güçlendirecektir.   Özellikle son beş yıl başta olmak üzere yapılmayan  yatırımları,  biz Cumhur İttifakı olarak Devletimizin de desteği ile, Pozantı’ya kazandıracağız. Sadece Pozantı’nın değil, tüm ülkenin sorunların çözümü için, yerel yönetimlere devlet desteği şart olup, bunu vatandaşlarımızın da çok iyi takdir ettiklerini, yaptığımız görüşmelerimiz sırasında bizzat öğreniyoruz.” Dedi.   

İŞ İSTİHDAMLI EKONOMİ

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, 01 Nisan 2024 tarihinden itibaren Belediye Başkanı olarak başlatacağı çalışmalara, “iş istihdamlı ekonomi”  başlığı altında oluşturduğu projeleri, birer- birer hayata geçirmek olduğunu bunu da artık vatandaşlarla paylaşmaya başladığı söyledi.  Ve açıklamalarına aşağıdaki şekilde devam etti:

TEŞEKKÜR

“Sürdürmekte olduğum saha çalışmalarında, hep yanımda olan MHP ve Ak Parti Teşkilatlarına teşekkür ediyorum.  Ayrıca, 08 Aralık itibarıyla gece- gündüz durmadan, soğuk- sıcak demeden  yapmakta  olduğumuz  çalışmalarımız da,  bizlere destek veren, güler yüz gösteren, tüm hemşerilerimize de, Cumhur İttifakı adına  çok teşekkür ederiz.   Hep birlikte ve Birliğin gücü ile de,  bu yerel seçimlerden başarı ile çıkacağız.  

 UTANDIRMAYACAĞIM

Cumhur İttifakını oluşturan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ile, Bilge Liderim ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendiye yakışır bir evlat olarak, vaat ettiğim hizmetleri, noksansız bir şekilde yerine getirerek beni bu göreve layık görenleri utandırmayacağım. 

Planlandığım projelerin bir bölümünü yapmakta olduğum ziyaretlerde, hemşerilerimle paylaşıyorum. Önümüzdeki günlerde ise, düzenleyeceğimiz  geniş katılımlı bir toplantı ile de,  video ve fotoğraf görselleri ile bu projelerimi, Pozantı’lı Hemşerilerimle paylaşacağım” dedi.

BİRLİĞİN GÜCÜ

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Milliyetçi Hareket Partisinin sloganı olan, “ HERKES İÇİN HERKESE GÖRE BELEDİYE, BİRLİĞİN GÜCÜYLE’ başlığı altında topladığı projelerini,  01 Nisan 2024 Sabahından itibaren hizmet seferberliği şeklinde  başlatacağını söyleyerek,  görüşlerini noktaladı.  ( Haber Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER