1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“CUMHUR İTTİFAKI ÜLKENİN KORUYUCUSUDUR.”

“CUMHUR İTTİFAKI ÜLKENİN KORUYUCUSUDUR.”
Bu haber 22 Nisan 2024 - 9:41 'de eklendi ve 152 views kez görüntülendi.

 Ak Parti ve MHP İlçe Başkanlarından Ortak Açıklama:

“CUMHUR İTTİFAKI ÜLKENİN KORUYUCUSUDUR.”

Yerel seçimler bitti. Başkanlar makamlarına oturdular. Meclis Üyeleri görevlerine başladılar.  Komisyon seçimleri bitmek üzere. Vatandaşlar da, seçimi bıraktılar geçim derdine düştüler.

ZİYARET

Yerel seçimlerde iyi bir birliktelik sergileyen, Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Ali Avan’ının yanında yer alarak, ona devamlı destek olan Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen ile, Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul,  geçtiğimiz hafta büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundular.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’la, seçim değerlendirmesi yaptılar. Ayrı – ayrı da aşağıdaki açıklamalarda  bulundular:

ŞEN: “ DEVAM EDECEK”

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen seçim sonuçları ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Yerel seçimler de, Pozantı Belediye Başkanlığını, Cumhur İttifakının Adayı Ali Avan’ının kazanacağına baştan beri inanıyordum.

Nedeni ise, Pozantı’lı Ak Partinin kurulduğu tarihten itibaren, merkez ve kırsal mahalleri ile hep Ak Partinin yanında oldu. Bu tavırları ile de, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ının, en önemli kalelerinden biri olmayı devam ettirdi. Bunun en son örneğini de, yerel seçimlerde İttifak Adayımız Ali Avan’ı Pozantı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtarak, vefasını gösterdi.”

SANDIĞA TAŞIDILAR

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, açıklamasına teşekkür ile devam ederek şöyle devam etti:

“Bize oy verip vermeyen, tüm Pozantı’lı  Halkına  yürekten teşekkür ediyorum. Biz, Ak Parti olarak herkesin görüşüne de saygı duyuyoruz.  Hiç kimseyi öteleştirmediğimiz gibi, bunu düşünmedik bile.

Seçim çalışmalarında, Cumhur İttifakımızın diğer paydaşı olan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Kurtul ve  Belediye Başkan Adayımız  Ali Avan ile,  çok iyi bir  diyalog oluşturduk. Yanı sıra, Partimizin İlçe Yönetimi,  Kadın ve Gençlik Kolları da seçim çalışmalarımızda hep yanımızda oldular. Bu oluşumu gören seçmenler de, bu olumlu birlikteliği oyları ile sandığa taşıdılar. Sonuçta da Adayımız Ali Avan Pozantı Belediye Başkanı oldu.

TEŞEKKÜR

Bir diğer teşekkürüm ise, seçimler boyunca asayişi ve huzuru sağlama konusundaki üstün gayretlerini gördüğümüz Jandarma ve Polis Teşkilatımızadır. Yanı sıra da, seçim sonuçlarını büyük bir titizlikle inceleyerek, sandıklara gölge düşürmeyen İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Üyelerinedir. Bütün bunlar gösteriyor ki Türkiye’nin koruyucusu ve kollayıcısı Cumhur İttifakıdır. Bu huzurun yürütücüsü olan, Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile, diğer İttifak ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin, sürdürmekte oldukları birliktelikleri de Ülkemizin  geleceğinin de  teminatıdır” dedi.   

 KURTUL: “ KALESİ OLAMAYA DEVAM EDECEK”

Cumhur İttifakının diğer paydaşı, Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul’ da, yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

DÖRT DÖNEM

“Pozantı Belediye Başkanlığı dört dönemdir Milliyetçi Hareket Partisindedir. 10 Aralık 2023’de, Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin, takdirleri ile  Adayımız olan Ali Avan’la birlikte, Cumhur İttifakımızın paydaşı Ak Parti İlçe Teşkilatımız ve İlçe Başkanımız  Necati Şen beyle birlikte, sanki yarın seçim olacakmış gibi  30 Mart 2024  akşamına kadar durmadan  ve aralıksız olarak yaptığımız ziyaretlerde, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmadık.  

HALKIN TERAZİSİ

Adayımız olan Ali Avan’ı, Halkın terazisine koyarak ve bunun karşılığını da alarak, Pozantı Belediye Başkanı yaptık.  Bu  sonuçla da, Genel Başkanımız ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, dördüncü kez Pozantı’nın mazbatasını 31 Mart 2024 seçim sonuçları ile vermiş olduk.” Dedi.

TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul, açıklamasının son bölümünü teşekküre ayırarak şunları söyledi:

“Bu sonucun gösterdiği en önemli gerçek,  Pozantı’lının MHP ve Cumhur  İttifakına karşı  gösterdiği vefadır.  Böyle anlamlı kazanımdan dolayı Pozantı Halkına,  Yönetim Kuruluma, Ülkü Ocakları Mensupları ile, Ak Parti  İlçe Başkanı Necati Şen ve İlçe Yönetimine, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarına çok teşekkür ediyorum.  Yanı sıra, seçimlerde huzuru sağlayan güvenlik güçlerimize, İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve Üyelerine   teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

 Belediye Başkanımız Sayın Ali Avan’ının yapacağı  üretken belediyecilik ile,  Pozantı’nın gelecek dönemlerde de, MHP’nin Kalesi olamaya devam edeceğine de, yürekten inanıyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.    ( Haber Tamer Ünal- Fotoğraflar Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER