1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CUMHUR İTTİFAKINA “KAR ALTINDA” SICAK KARŞILAMA

CUMHUR İTTİFAKINA “KAR ALTINDA” SICAK KARŞILAMA
Bu haber 29 Ocak 2024 - 11:13 'de eklendi ve 419 views kez görüntülendi.

Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan’a yoğun ilgi gösteriliyor

 CUMHUR İTTİFAKINA “KAR ALTINDA” SICAK KARŞILAMA

Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Ali Avan, beraberinde Ak Parti Pozantı İlçe Başkanın Necati Şen, MHP Pozantı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul MHP Eski İlçe Başkanı Şeref Dinç,  Pozantı Belediyesinin Eski Başkanlarından MHP’li M. Sami Baysal, Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Kürşat Akpınar, MHP Meclis Üyesi Durmuş Taşpınar ve Partilerinin Kadın  ve Gençlik Kolları Başkan ve Üyelerinin yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kar, kış, yağmur ve  çamur demeden, Pozantı  Merkez ve Köylerindeki ziyaretlerini  kapı -kapı  ve kahve -kahve sürdürüyorlar.

TOPLANTI

Cumhur İttifakının genç Belediye Başkan Adayı Ali Avan, adının aday olarak açıklanması  sonrası ilk ve en önemli toplantısını, Cumhur İttifakının diğer paydaşı olan Ak Partili siyasetçilerle buluşarak yaptı. Ak Parti  Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Milliyetçi Hareket Partisi Pozantı  İlçe Başkanı Mehmet Kurtul ve  Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Yaptığı konuşmada hedefinin, Pozantı da Cumhur İttifakını  çok daha fazlasıyla  güçlendirerek, yerel yönetimi iktidarla bütünleştirerek, Pozantı’ya  büyük ve kalıcı hizmetlerin yerine getirilmesinde önemli bir birlik oluşturacaklarını,  katılımcılarla paylaşarak ittifak birlikteliğini Pozantı da sağlamış  oldu.  

 HALK DİREK FAYDALANACAK

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, bu arada da Pozantı’nın tamamında  gerçekleştireceği projelerle ilgili olarak oluşturduğu  çok yönlü bir ekip ile de, görüşmelerini hiç aksatmadı. Bu ekibin hazırladığı plan ve programa, kendi görüşlerini de monte etti.  Pozantı Halkının direk olarak faydalanacağı, bu iş istihdamlı ekonomik  yatırımların, ön plana alınması ile ilgili olarak da, kafasındaki düşünceleri ekibi ile paylaşmayı  da sürdürmeye devam ediyor.

KAR ALTINDA SICAK KARŞILAMA

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, kalabalık seçmen guruplarının oluşturduğu stratejik seçim bölgelerinde, çok sıcak ve yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Mevsimsel olarak geciken, kar ve yağmura aldırmayan Pozantı Belediye Başkan Adayı  Ali Avan ve beraberindekilerin, yaptıkları ziyaretlerde vurguladıkları en önemli konuların başında,  Pozantı da yerel yönetiminde iktidarı oluşturan Cumhur İttifakı ile bütünleştirilerek, çok daha etkili hizmet ve yatırımların, Pozantı’ya getirilmesi konusunda vatandaşları ikna ediyorlar. Bu gelişme de, Ali Avan ve beraberindekilerin, vatandaşlar tarafından soğuk kar altında bile, sıcak bir ilgi ile karşılanmalarına neden oluyor.  

PAZAR ZİYARETİ

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Pozantı Merkezinde de  çalışmasına yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde, ilçenin en önemli alışveriş merkezlerinden biri  olan, Cuma Pazarını ziyaret ettiler.

Vatandaşlarla yaptıkları  sohbette,  Pozantı’nın Cumhur İttifakının yatırımlarından önemli bir pay alabilmesi için de, yerel yönetimin de  mutlaka iktidar ile bütünleştirilmesi gerektiğini net bir şekilde anlatıyorlar. İktidarın aldığı ekonomik kararların giderek meyvelerini vermeye başladığı  ifade ediyorlar. Özellikle de,  bahar aylarından itibaren de  başta gıda, meyve ve sebze olmak üzere,  fiyatların belli oranlarda düşmeye  başlanmasının beklendiğini, pazarcılar  ve vatandaşlarla paylaşıyorlar.

EV ZİYARETLERİ

Pozantı Belediye Başkan Ada Ali Avan beraberin eşi Ayşe Avan, Kadın Kolları Başkan Yasemin Vural Güney ve diğer partili kadınlarla  birlikte ev ziyaretlerini de sürdürüyor.

Avan bu ziyaretlerde, Cumhur İttifakının Pozantı’daki en büyük hedeflerinden birinin de, kadınlara direk olarak ekonomik getiri sağlayacakları yatırımları ön planda tuttuklarını belirterek görüşlerini alıyorlar.  

YEMEK

Cumhur ittifakının Pozantı  Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Cumhur İttifakı bünyesinde yer alan, kendisinden önceki Ak Parti ve MHP’li siyasetçileri de unutmadı. Kendileriyle bir akşam yemeğinde buluştu. Onlara  geçmiş yapmış  oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yine aynı şekilde, desteklerini beklediğini söyleyerek, onların da  gönüllerini kazandı.

 HAZIR BULUNDU

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Ali Avan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Mersin’de yaptığı ilk mitingde de  hazır bulunarak, Pozantı’yı temsil etti. Başkan Adayı Ali Avan,  çalışmalarını hafta başından itibaren  daha genişleterek devam ettireceğini de belirtti. ( Haber Tamer Ünal)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER