1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Cumhur İttifakı’ndan sağlıkçılara destek!

Cumhur İttifakı’ndan sağlıkçılara destek!
Bu haber 16 Ağustos 2021 - 11:18 'de eklendi ve 570 views kez görüntülendi.

Cumhur İttifakı’ndan sağlıkçılara destek!

MHP ve AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerince yapılan ve diğer partilerin de destek verdiği teklifte, bir süredir mağduriyetler yaşayan sağlık çalışanlarına, belediye otobüsleri ve metrodan ücretsiz yararlanma hakkı yeniden tanındı. Geçen ay biten süre uzatıldı.  

Adana’da Cumhur İttifakı’nı oluşturan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, sağlık çalışanlarının belediye otobüslerinden ve metrodan ücretsiz olarak yararlanmaları için ek süre teklifinde bulundu. Teklif, diğer partilerin de desteğiyle oy birliğiyle kabul edildi.

Adana’da koronavirüsle mücadelede fedakârca görev yapan sağlık çalışanları, geçen yıldan beri belediye otobüslerinden ve metrodan ücretsiz olarak yararlanıyorlardı. Bir süredir bu haktan yararlanamayan sağlık çalışanları birçok sıkıntılar yaşamaya başladı. Bunun üzerine, Büyükşehir Belediyesi’nde Cumhur İttifakı’nı temsil eden MHP’li ve AK Parti’li Meclis Üyeleri, sağlık çalışanlarını mağdur eden sorunun çözümü için teklifte bulundu.

Büyükşehir Belediyesi’nin oturumunda gündeme alınan Cumhur İttifakının teklifine diğer partilerin meclis üyeleri de destek vererek, ücretsiz ulaşım imkânından yararlanma süresi uzatıldı. Oybirliğiyle alınan karara göre, sağlık çalışanları belediye otobüslerinden, metrodan ve park hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanacaklar. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER