1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULUNUN İNŞATINA BAŞLANDI

CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULUNUN İNŞATINA BAŞLANDI
Bu haber 26 Şubat 2024 - 9:53 'de eklendi ve 343 views kez görüntülendi.

Gazetemiz Yayınları Etkili oldu.

CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULUNUN İNŞATINA BAŞLANDI

Pozantı’nın en eski eğim yuvalarından birisi olan ve kullanım ömrünü tamamladığı gerekçesi ile, yaklaşık üç yıl önce yıktırılan Cumhuriyet İlköğretim Okulunun inşaatına, geçtiğimiz hafta içerisinde başlandı.

Yayın alanı içerisindeki sorunların çözümünde, yol gösterici ve yetkililere yardımcı olmayı ilke edinen, Milli Mücadelenin Kalesi POZANTI GAZETESİ, Cumhuriyet İlköğretim Okulunun inşaatının başlatılması için de kamuoyu oluşturarak, devamlı yayınları ile hep gündemde tutmuş idi.

ÜÇ İHALE

İstiklal ve Cumhuriyet Mahallerinin ilkokul çağındaki çocukların eğitim yuvası olan, Cumhuriyet İlköğretim Okulunun yıktırılması sonrası, aradan gecen üç yıllık zaman periyodunda üç ayrı ihale yapılmış idi.

Adana Valiliği Eğitim Koordinasyon Başkanlığınca, yaklaşık 51 Milyon Lira ile 16 derslik olarak   ihalesi yapılan okulun bürokratik işlemlerin tamamlanması ile birlikte, geçtiğimiz hafta  temel inşaatı çalışmaları başlatıldı. Bu olumlu gelişmeyi de, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Musa Ulu kendi sanal ortamından yaptığı paylaşım ile, kamuoyuna  duyurdu.

YETİŞTİRİLECEK

İhaleyi alan firmanın başlattığı  inşaat çalışmalarının, 2024/ 2025 eğitim ve öğretim yılına kadar tamamlanacağı da edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.  ( Haber: Hayriye  Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER