1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

CUMHURİYET İLKOKULU ÜÇÜNCÜ İHALEDE

CUMHURİYET İLKOKULU ÜÇÜNCÜ İHALEDE
Bu haber 07 Aralık 2023 - 12:42 'de eklendi ve 522 views kez görüntülendi.

Daha Önceki İki İhale İptal Edilmişti…

CUMHURİYET İLKOKULU ÜÇÜNCÜ İHALEDE

Pozantı’nın en eski eğitim kurumlarından biri olan ve kullanım ömrünü tamamladığı gerekçesi ile, üç yıl önce yıkılan Cumhuriyet İlköğretim Okulu, yenisinin yapılması için üçüncü defa ihaleye çıkarıldı.

Adana Valiliği Yatırım İzleme Müdürlüğü ile, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca açılan, ihale için son teklif verme tarihi 26 Aralık 2023 Salı gün Saat 10.00’a kadar olacak. On altı derslik olarak ihaleye çıkarılan Cumhuriyet İlköğretim Okulunun inşaatının bitimi  ise, yer tesliminden itibaren, 390 gün olarak belirlendi.

İhale sonrası, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren, 10 gün içinde yer teslimi yapılarak inşaatına başlanılacaktır. Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümünde, Cumhuriyet İlköğretim Okulunun inşaatına başlanacak olması da, ayrı bir önem taşıyacaktır.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER