1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILDÖNÜMÜNÜ 10 AYRI ETKİNLİKLE KUTLAYABİLİRİZ.”

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILDÖNÜMÜNÜ 10 AYRI ETKİNLİKLE KUTLAYABİLİRİZ.”
Bu haber 05 Ekim 2023 - 12:42 'de eklendi ve 330 views kez görüntülendi.

Araştırmacı Eğitimci Kemal Önal’dan Öneri:

“ CUMHURİYETİMİZİN 100. YILDÖNÜMÜNÜ 10 AYRI ETKİNLİKLE KUTLAYABİLİRİZ.”   

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “EN BÜYÜK ESERİM” şeklinde nitelendirdiği ve  Ülkemizi, o yılların en çağdaş ülkelerin bile üstüne taşıdığı,  “CUMHURİYETİMİZİN 100. YILDÖNÜMÜNÜN” kutlanmasına, artık sayılı günler kaldı.

Yurt genelinde bazı etkinliklerle kutlanmaya başlanan, bu onur günümüzle ilgili olarak, Gazetemiz konuk yazarlarından Almanya’dan emekli -eğitimci Kemal Önal, Cumhuriyetin 100. Yıldönümüne ilişkin olarak, 10 yıl önce başlattığı çalışmalarla ilgili olarak, 10 ayrı etkinliği kapsayan, bir rapor hazırladı.

Pozantı Kaymakamlığı başta olmak üzere, Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Müftülüğe vermeye başladığı bu raporlarla ilgili olarak, çıkardığı özet  bir açıklama, aşağıdaki başlıklardan oluşuyor:

                                           BAŞLIKLAR

1-Çevre koruma ve küresel ısınma projesi. 2- Kısa, ilginç ve eğitici haberler

3- Mutlu bir insanlık için çalışanalar projesi 4-Hayatınızı değiştirecek yazılar projesi

5-İnsanca yaşamak için özlü sözler projesi 6-Karükatürlerden çevre korumayı öğrenmek projesi 7- Özlü sözlerden eğitimin önemini öğrenme projesi 8- Özlü sözlerden insanca yaşamayı öğrenmek projesi 9-Filozoflardan ve bilgelerden özlü sözler projesi 10- Sağlığım en değerli varlığımız projesi”

                                        ÇALIŞABİLİRİM

Araştırmacı Eğitimci Kemal Önal, Cumhuriyetin 100.yıldönümü dolayısıyla, 10 yıldan beri  hazırladığı  ve  yukarıdaki başlıklar halinde özetlediği çalışmalarla ilgili olarak, açıklamasının son bölümünde şu görüşlere yer verdi:

“10 yıldan beri  emek vererek hazırladığım, bu eğitim ve kültür projeleri, Cumhuriyetin 100. Yılında Pozantı Halkının hizmetine sunmak istiyorum. Bu projeler okullarda,  Halk Eğitim Merkezlerinden, Camilerde, Kafelerde ve AVM’ler de uygulanabilir.

                                             İLK DEFA

Türkiye de ilk defa, tarafımca hazırlandığına inandığım bu eğitim ve kültür projelerinin uygulanmasında, gönüllü olarak danışmanlık yapabilir ve de çalışabilirim. Bu projemin topluma duyurulması da, panolar aracılığı ile de gerçekleşebilir.  Özlü sözler, karikatürler ve benzeri çalışmalar, bu  panolar üzerinde sergilenip, hafta da bir değiştirilerek, kamuoyu ile paylaşıla bilinir” dedi.   ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER