1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Demirtaş: üretimi sekteye uğratmayacağız.

Demirtaş: üretimi sekteye uğratmayacağız.
Bu haber 13 Nisan 2020 - 9:46 'de eklendi ve 1.508 views kez görüntülendi.

 Vali Demirtaş’dan: Tarım Değerlendirme Toplantısı

 ÜRETİMİ SEKTEYE UĞRATMAYACAĞIZ.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ederken salgının tarımsal üretimi kesintiye uğratmaması için alınması gereken tedbirler, Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığında değerlendirildi.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ile Kurum Müdürleri katıldı.

Toplantıda bir değerlendirme yapan Vali Demirtaş, Adana’nın üretim kapasitesine değindi. Tarımsal potansiyeliyle ülkemizin öncü kentlerinden biri olan ilimizde üretimin devam etmesi için tüm tedbirlerin alınması gerektiğine vurgu yapan Vali Demirtaş, “Toplum sağlığını tehdit eden koronavirüse karşı önlemler alırken ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de üretimin devam etmesi ve gıda arzının aksatılmaması büyük önem arz etmektedir.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için her türlü ihtimali değerlendirirken gerekli çalışmaları da yürütüyoruz. Bu süreçte tarımsal üretimin de sekteye uğramaması için aldığımız kararları sahada titizlikle uygulayacağız.” şeklinde konuştu. Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden toplantı, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından son buldu.  (Valilik Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER