1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Deneyimli Siyasetçi Ali Demir Kürşat Akpınar’la alıp veremediğim yok

Deneyimli Siyasetçi Ali Demir  Kürşat Akpınar’la alıp veremediğim yok
Bu haber 05 Şubat 2017 - 14:46 'de eklendi ve 1.291 views kez görüntülendi.

Deneyimli siyasetçi ve işadamı Ali Demir:

‘KÜRŞAT AKPINAR’la

alıp veremediğim yok’

Uzunca bir süredir okurlarımızın merakla takip ettiği kulis haberlerine ara vermiştik. Bu haftaki konuklarımızın ilki Pozantı’nın deneyimli siyasetçisi Ali Demir ile başlıyoruz. Zaman zaman sohbet ettiğimiz Ali Demir tabandan ve Demirel ekolünden gelen bir siyasetçidir ve kızdığı hiç görülmemiştir. Devamlı gülümser ama beynini okumak mümkün değildir. O bakımdan da kendisiyle siyasette karşı karşıya gelenler bu özelliğini bilemedikleri için hemen hata yaparlar Ali Demir de bu eğitimsiz siyasetçileri sohbetinden siler.

Önceki yıllarda Ali Demir ve Kürşat Akpınar rekabeti Pozantı’da hep gündem olmuştu. İkili birbirlerine hayli mesafeli davranıp, siyasette karşı karşıya gelmemeye özen gösterseler de laf taşıyıcıları her ikisine de karşılıklı gelişmeleri aktarmaktan geri durmamıştı.

Ali Demir geçtiğimiz hafta büromuza geldi. Kendisini ve sohbetini hayli özlemiştik. Aralarında soğuk rüzgarlar esen Kürşat Akpınar’la dostluklarının hala karlı dağlar kadar soğuk olmasına rağmen Ali Demir bu sorumuzu yine sesiz bir gülümseme ile cevap verdi: “Geçmiş geçmiştir. Rahmetli Cumhurbaşkanlarımızdan ve siyasetin ilk deneyimlerini bana kazandıran büyüğümüz merhum SÜLEYMAN DEMİREL’in veciz sözlerinden birisi kafamda yazılı durur. ‘Dün dündür bugün bugündür.’ Küsmesini bilmeyen barışmasını da bilmez… Benim hep elma soyacak halim yok. Kaldı ki; rahmetli anam benim siyasetçi olacağımı ta küçükten tahmin edecek olacak ki; ‘Alim lafı daima her zaman dilinde besler, sonra konuşur’ demişti. Bu benim hayatımda hem dostluklarda hem de siyasette unutamayacağım bir sözdür… Benim kimseyle alıp veremeyeceğim yok, kimseye de kırgın değilim… Kaldı ki; küskünlüğün de yüce dinimiz de yeri yok. Kendisini de severim. Herkesin yolu açık olsun. O işinde gücünde ben de işimde gücümdeyim. Siyasette de gün gelir birlik oluruz, gün gelir ayrı düşeriz… Onu da zaman gösterecektir” dedi.

Bundan sonraki sayılarımızda Pozantı siyasetindeki gelişmeleri, bu sütunlarımızdan okurlarımızla paylaşacağız. Değişik isimlerin yer alacağı kulis yazılarında bazı siyasetçilerin geçmişten günümüze ve hareketlenmeye başlanan siyaset arenasındaki tavırlarını da yine gazetemizde okuyacaksınız.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER