1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DEPREMLER YIKIYOR. SICAKLAR KAVURUYOR. ORMANLAR YANIYOR. ZAMLAR İSE CÜZDAN YAKIYOR.

DEPREMLER YIKIYOR.  SICAKLAR KAVURUYOR. ORMANLAR YANIYOR. ZAMLAR İSE CÜZDAN YAKIYOR.
Bu haber 27 Temmuz 2023 - 10:26 'de eklendi ve 575 views kez görüntülendi.

DEPREMLER YIKIYOR.

SICAKLAR KAVURUYOR.   ZAMLAR İSE CÜZDAN YAKIYOR…

ORMANLAR YANIYOR.

Tüm dünyayı etkisi altına alan iklimsel ve doğa değişiklikleri, mevsimleri de  değiştirerek  doğal dengeyi bozmaya ve olumsuz bir şekilde  etkilemeye başladı. Zamansız yağan yağmurlar sellere dönüştü. Can ve mal kaybına sebep oldu.  Hava sıcaklıkları ise, son yüzyılın en üst seviyesine ulaşarak, termometreleri patlama dercesine kadar yükselmeyi sürdürüyor.

Ülkemiz başta olmak üzere, hemen -hemen dünyanın her ülkesinde, orman yangınlarının çıkmadığı gün yok gibi. Doğal yaşam döngüsünün, can damarı olan ormanların, bilinçsiz bir şekilde kesiliyor olmaları da, bu kötü gidişatın bir başka boyutunu oluşturuyor.

Ülkemiz de bu iklimsel değişiklikten, en kötü şekilde etkilenenler arasında yer alıyor. Yurdumuzun her bölgesinde, aşırı sıcakların sebep olduğu orman yangınlarına karşı büyük mücadele verilmesine rağmen,  başta rüzgar olmak üzere, doğal etkiler orman yangınlarını söndürme çalışmalarını, olumsuz biri şekilde  etkilemeye devam ediyor. Yanı sıra çeşitli  bölgelerimizde de,  zaman -zaman değişik şiddetlerde devam etmekte olan depremlerde  insanların korku içerisinde bırakıyor.

ZAMLAR

Yukarıdaki üç doğa olayına ek olarak, Ülkemizdeki bir başka sıkıntı ise zamlar  oluyor. Başta akaryakıt olmak üzere, yaşamın her alanında yapılan zamlar memur, işçi, esnaf, çiftçi  ve emeklilerin cüzdanlarını yakmaya devam ediyor. Gençler ise artık  iş arayışında vazgeçerek, yurtdışına  gidebilmenin yollarını araştırıyorlar. Asgari ücret artışı ise, yapılan zamlar karşısında eriyip gitmeye devam ediyor.    

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, tüm bu olumsuzlukları  dört ayrı başlığı birleştirip, tek haber ile okurlarımızla paylaşıyor yorumu ise kamuoyuna bırakıyoruz..  ( Yorum Haber: Taner Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER