1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Doğan Adalete İnanıyorum.

Doğan Adalete İnanıyorum.
Bu haber 05 Şubat 2017 - 14:49 'de eklendi ve 145.264 views kez görüntülendi.

Tutuklu bulunduğu cezaevinden şartlı tahliye edilen Pozantı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Doğan:

‘Adalete inanıyorum’

DOĞAN’A ZİYARETÇİ AKINI

Avukatlığını Necmettin Şen’in yaptığı İbrahim Doğan tahliye olduktan sonra adliye önünde bekleyen ailesi tarafından sevinç gözyaşlarıyla karşılandı. Adliyeden ayrıldıktan sonra Adana’daki evine geçen İbrahim Doğan’ın tahliye kararının Pozantı’da da duyulmasıyla birlikte yakınları önce telefonla sonra da bizzat ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundular.

‘VİCDANEN RAHATTIM,BAŞIM HEP DİK DURDU’

‘Torunlarım gözümde tütüyordu’ diyerek, şartlı tahliye sevincini ailesi ve yakınlarıyla paylaşan İbrahim Doğan, kendisiyle telefonla görüşen gazetemiz imtiyaz sahibi Tamer Ünal’a duygularını şöyle özetledi:“Ben vicdanen rahatım. Tutuklu kaldığım 5 aylık sürede de kendimle hiç hesaplaşmadım. Tek üzüntüm; çok düşkün olduğum başta eşim olmak üzere çocuklarım ve torunlarımı görememek oldu.

Adaletin er veya geç tecelli edeceğine olan inancım beni ayakta tuttu. Başım hep dik durdu. Bana inananları ve Pozantılılar’ı asla mahçup etmedim. Yanlış bir şey yapmadığım için de gönül rahatlığı içerisindeydim. Tahliye olduğum için çok mutluyum. Temennim; suçsuz olanların da en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşmalarıdır.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER