1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

DÖRTYOL AĞZI OTOBÜS DURAĞI MEZBELELİK BİR HALDE.

DÖRTYOL AĞZI OTOBÜS DURAĞI MEZBELELİK BİR HALDE.
Bu haber 07 Eylül 2023 - 10:23 'de eklendi ve 368 views kez görüntülendi.

Vatandaş Eleştiriyor. Yetkililer Duyarsız.

DÖRTYOL AĞZI OTOBÜS DURAĞI MEZBELELİK BİR HALDE.

Dörtyol Ağzı İnönü Parkının önü Adana’nın en kalabalık merkezi yerlerinden biridir. Günde binlerce araç on binlerce kişi buradan geçiş yapar.   Geçtiğimiz hafta işlerim nedeniyle Adana’da idim. İnönü Parkı önündeki otobüs bekleme Salonun içine girdiğimde, gördüğüm manzara karşısında bir vatandaş ve gazeteci olarak şok oldum.

 Fotoğrafta da görüleceği gibi, salonun içi mezbelelik bir halde idi. Tek kliması da yetersiz bir şekilde çalışıyordu. O da yetmiyormuş gibi, bir sokak köpeği de burasını kendisine mekan etmiş, uzanmış sere serpe yatıyordu. Kokudan ve pislikten içerisine girilemeyecek bir halde olmasına rağmen, sıcaktan kaçan üç yolcu mecburen burada  araç bekliyorlardı. Gördüklerinden ve ilgisizlikten dolayı da, Büyükşehir Belediyesini ve Başkanı Zeydan Karalar’ı haklı olarak eleştiriyorlardı.  

Ancak, bu olumsuzluğun tek muhatabı Başkan Zeydan Karlar değildir. Büyükşehre bağlı Ulaşım Dairesi, Belediye Temizlik Müdürlüğünün duyarsız davranışlarının faturası ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a kesilmeye devam ediliyor. Otobüs durağının bu içler acısı halini, bir ay önce yine sütunlarımıza taşımıştık. Ama gördük ki değişen bir şey olmamış. Yolumuz tekrar Adana’ya düştüğünde, bu haberimizin takipçisi olmayı sürdüreceğiz.  ( Haber ve Fotoğraf : Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER