1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

EBRULİ CAFE – EV YEMEKLERİ HİZMETE GİRDİ

EBRULİ CAFE – EV YEMEKLERİ HİZMETE GİRDİ
Bu haber 04 Ekim 2021 - 9:27 'de eklendi ve 1.989 views kez görüntülendi.

EBRULİ CAFE – EV YEMEKLERİ HİZMETE GİRDİ

İşletmeciliğini Pozantı’lı Müteşebbislerden, Murat Mergen’inin yaptığı Ebruli Cafe ve Ev Yemekleri, 29 Eylül 2021 Çarşamba gün Dualarla açıldı.

Ebruli Cafe Ve Ev Yemekleri Salonu açılışına, Ak Parti İlçe Başkanı Necati Şen, MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Kaya olmak üzere, esnaf ve vatandaşlarda katıldılar.  

Atatürk Caddesi üzeri ve Kaymakamlık karşısında bulunan, Aktan Apartmanı altındaki Ebruli Cafe ve Ev Yemekleri Salonunda, hijyen başta olmak üzere müşterilerin damak zevkine uygun,  çeşitli yemekler titizlikle hazırlanıyor. Ayrıca, sabahları da çorba ve sıkma servisi de yapılmakta. Daha açıldığının ilk gününden itibaren de, müşterilerin tercih ettiği bir mekan haline geldi.

İşletme Sahibi Murat Mergen, istek ve talepler doğrultusunda, toplu yemek ve sipariş aldıklarını müşteri memnuniyetinin kendileri için, her zaman öncelikli olduğunu buna göre kalite ve hizmete, önem verdiklerini sözlerine ekledi. Sipariş vermek isteyenler, (0507 419 25 34) numaralı telefonlardan ulaşabilirler.”dedi.  ( Haber: Sinem Başaran)    

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER